Scenariu post-apocaliptic. Ce s-ar intampla daca omenirea ar disparea subit. Un scenariu post-apocaliptic care surprinde anii care ar urma unei catastrofe in care toti oamenii ar disparea brusc de pe fata Pamantului este prezentat intr-un material video de cei de la Earth Unplugged, canal afiliat BBC Worldwide. Dupa 300 de ani de la disparitia oamenilor, barajele ar fi pline si ar inunda zonele din imprejurimi, iar canalul Panama ar disparea unind cele doua continente americane. Urmele omenirii nu vor disparea insa niciodata de pe fata Pamantului. Integral in Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Fantoma cu ochii negri care bantuie Marea Britanie. Martorii vorbesc despre o fetita care tipa si sperie trecatorii. Fantoma unei fetite care ar avea ochii complet negri ar bantui Marea Britanie. Nu isi mai facuse aparitia de 30 de ani, pana sa sperie recent o mama care se plimba cu fiica ei intr-o zona retrasa din Staffordshire. Fantoma fetitei cu ochii negri a devenit o adevarata poveste cult pe internet, multi incercand sa explice misterul acestor aparitii. Aparitii care incetasera acum 30 de ani, potrivit Stirile Pro Tv.ro.

Ape blestemate, devoratoare de oameni. Cele mai periculoase lacuri din lume. Putine lucruri sunt pe lume mai linistitoare si mai primitoare decat apele lacurilor, tineri si batrani deopotriva fiind atrasi irezistibil de aceste frumuseti ale naturii. Dar, ca multe alte daruri ispitoare ale naturii, exista si lacuri in care omul se afla in pericol de moarte, iar asta nu din cauza creaturilor care s-ar ascunde in adancuri, ci din cauza gazelor si radiatiilor, uneori produse ca urmare a erorilor umane, dar de multe rodul naturii insasi, scrie RTV.net.

Are cinci ani si 1,70 metri inaltime. El e pustiul care nu se opreste din crescut. La doar cinci ani, Karan Singh are inaltimea unui om adult. Pustiul nu se mai opreste din crescut, ajungand sa fie la fel de inalt ca o persoana adulta. Si continua sa cresca. Parintii lui, ambii cu inaltimea de peste doi metri, se arata ingrijorati de tendinta de crestere a copilului, dar, din pacate, nu pot face nimic pentru ca acesta, anunta Click.

Caz ciudat in Franta. Un barbat a castigat in justitie dreptul de a se casatori cu mama lui vitrega. Eric Holder, in varsta de 45 de ani, s-a luptat luni de-a randul cu justitia franceza pentru a avea dreptul de a se casatori cu mama lui vitrega, fosta sotie a tatalui sau, Elisabeth Lorentz, in varsta de 48 de ani. Desi nu sunt rude de sange, legea din Franta interzice casatoria chiar si in cazuri precum al celor doi. Continuarea pe Stirile Pro Tv.ro.