A fost desfigurata si nu isi mai poate imbratisa nici macar copiii. Drama unei femei care a fost muscata de un paianjen! De la o banala muscatura de paianjen a ajuns sa nu isi mai poata tine copilul in brate. Drama unei femei a carei viata s-a schimbat in urma cu un an, dupa ce a fost muscata de "falsa vaduva neagra". Carol Veitch, in varsta de 45 de ani, din Marea Britanie, a fost muscata de un paianjen din specia denumita "falsa vaduva neagra", si asta datorita asemanarii cu paianjenii veninosi "vaduva neagra". Incidentul s-a petrecut cu un an in urma, atunci cand a simtit o muscatura in zona glenznei, scrie Daily Mail, preluat de Stirile Protv.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

Incredibil!Are talpile invers si este ospatarita. Wang Fang, o femeie din Chongqing, China, sufera de o boala foarte rara, nascandu-se cu talpile invers. Adica varfurile degetelor sunt orientate spre spatele corpului. In prima faza, medicii au crezut ca femeia nu va merge nicodata insa, potrivit Huffington Post, Wang Fang a decis sa faca tot posibilul pentru a fio persoana normala. "Pot sa alerg mai repede decat prietenii mei si am un loc de munca drept ospatarita la restaurantul detinut de familia mea. Nu exista niciun motiv pentru care sa fiu considerata o persoana cu dizabilitati", a declarat Wang Fang, potrivit sursei citate. "Singurul lucru care ma diferentiaza de ceilalti oameni este ca imi pun pantofii invers", a adaugat ea. Detalii pe Click.

Directiva bizara a UE: Vacile nu mai au voie sa isi faca nevoile pe pasuni. Reactia fermierilor este hilara. O asociatie de crescatori de animale, deranjata de o directiva bizara a UE, a ales sa protesteze intr-un mod hilar. Astfel, dupa ce s-a descoperit ca vacile ar putea sa nu ai aiba voie sa isi faca nevoile fiziologice pe pasuni, din cauza concentratiei de nistrati, ei au inceput sa foloseasca pampersi pentru bovine. Johann Huber, un fermier nemultumit de aceasta directiva, a decis sa ia problemele in propriile maini, astfel ca fiecare dintre cele 18 vaci ale sale poarta in prezent un pampers, potrivit Mirror, preluat de RomaniaTV.net.

Ireal! Acest barbat se poate transforma in cele mai tari personalitati ale lumii si doar cu ajutorul machiajului! Paolo Balesteros este actor si moderator tv, insa ceea ce il diferentiaza de restul este talentul sau in ce priveste arta machiajului. Cat ai clipi ii poti avea in fata pe Madona, Miley Cyrus, Beyonce sau Taylor Swift datorita lui, caci transofrmarile pot fi uluitoare. Insa munca este de-a dreptul covarsitoare, mai ales ca sta cateva ore bune pentru a intra in pielea personajului. El a dat si cateva detalii despre munca sa: "E foarte simplu sa ma transform in Angelina. Imi fac niste buze mari si deja arat ca ea. Insa preferata mea este Mariah Carey. Angelina e frumoasa, insa Mariah canta foarte frumos",scrieKanalD.ro.

Metoda incredibila prin care o tanara i-a trimis droguri in inchisoare iubitului. O tanara in varsta de 18 ani a ajuns dupa gratii, dupa ce i-a trimis iubitului ei, aflat in inchisoare, droguri. Metoda prin care fata a incercat sa pacaleasca politistii este un care i-a uimit pana si pe ea. Sarah Laurito a ascuns un mic pliculet cu praf alb exact sub timbrul pe care l-a lipit de o scrisoare de draioste pe care, bineinteles, i-a trimis-o apoi iubitului. Cand au vazut plicul, oamenii legii l-au privit cu suspiciune, deoarece li se parea ceva ciudat la el. Dupa ce l-au verificat mai bine, au observat ca sub timbru se afla plicul cu narcotice. Tanara a fost arestata si eliberata apoi pe cautiune, iar iubitul ei, care a invatat-o sa pacaleasca autoritatile, va avea parte de noi acuzatii, relateaza Click.