Detalii fascinante! Cum facea Hitler sex cu Eva Braun! Detalii halucinante legate de viata sexuala a lui Hitler cu Eva Braun au fost dezvaluite de celebrul sciitor german Martin Amis, care sustine ca liderul nazist era asexual si obsedat de igiena. "Hitler si Eva Braun faceau sex fara sa se atinga unul pe celalalt si fara a-si da hainele jos" pentru ca liderul nazist era fanatic in ceea ce priveste igiena. Asa scrie celebrul scriitor Martin Amis in cartea sa despre viata lui Hitler. Continuarea in Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Adeptii paranormalului sunt convinsi: Aici se afla adevaratele porti spre Infern! Adeptii "paranormalului" sustin ca au localizat poarta de intrare in infern in orasul american Cincinnati, din statul Ohio. Pentru localnici existenta zilnica a inceput chiar sa devina un iad, ca urmare a ritualurilor sataniste care se desfasoara aici, anunta RTV.

Fotografii declasificate cu bombele atomice de la Hiroshima si Nagasaki au fost publicate in premiera. Un nou set de fotografii ale bombelor atomice care au fost aruncate deasupra oraselor japoneze Hiroshima si Nagasaki a fost declasificat si publicat de arhivele nationale din SUA, imaginile ilustrand ultimele pregatiri de dinaintea lansarii atacului, scrie ZF, care citeaza Business Insider, potrivit Gandul.

Ham-ham! A "spart" 50.000 de dolari pe hainele cainelui. Viata de caine sa tot ai! Catelusa Betty, din rasa bishon Maltez, traieste ca o adevarata printesa. Stapana ei, britanica Hayley Dexter, de 37 de ani, o copleseste cu cadouri in fiecare zi. Ea a spart aproape 50.000 de dolari (174.091 lei) pentru ca patrupedul ei de 3 ani sa se simta o diva, scrie Click.

Final neasteptat la un crematoriu din America. Un cadavru de 225 de kilograme a provocat un adevarat dezastru. Daca in mod normal, trupul neinsufletit al unei persoane de dimensiuni medii are nevoie de trei ore pentru un process complet de incinerare, cadavrul unei persoane de un sfert de tona a ars din temelii in cinci minute un crematoriu, anunta Stirile Pro Tv.