Un local din Spania a gasit o noua metoda de a calcula pretul de intrare. "Taxa pe ras" a crescut veniturile clubului. Un local din Spania, renumit pentru sesiunile de stand-up comedy, a implementat o noua metoda de a-si taxa clientii. Administratorii percep costul in functie de cat de des rad oamenii din sala.Metoda experimentala a fost gandita pentru a reduce pierderile inregistrate in urma anularilor rezervarilor pe ultimul moment. Astfel, administratorii localului au implementat "taxa pe ras", scrie Elite Daily. Pe spatele fiecarui scaun din club a fost amplasata cate o tableta. In acest fel, fiecare client din local este inregistrat in timp ce se uita la show si este analizat de cate ori rade in timpul serii, scrie Stirile Protv.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

Misterul "Triunghiului Bermudelor", aproape spulberat. Celegatura are cu craterele din Siberia? Dupa studii intense facute de oamenii de stiinta, s-a ajuns la concluzia ca explicatiile gasite in cazul craterelor din Siberia ar putea fi folosite si pentru a dezlega misterul "Triunghiului Bermudelor". In luna iulie a acestui an, un crater urias, cu un diametru de 80 de metri si o adancime de 30 de metri, s-a format brusc in Peninsula Iamal (Siberia), intr-o provincie al carei nume se traduce prin sintagma "Capatul lumii", determinandu-i pe oamenii de stiinta sa se deplaseze de urgenta in regiune pentru a cerceta fenomenul misterios, scrie Libertatea.ro.

Foto: Cum arata gaina cu carnea neagra? Hamburgherii negri care se comercializeaza in Japonia provin din carnea unor gaini si nu contin coloranti. Restaurantele fast-food din Japonia au introdus de curand in meniu un hamburgher special, de culoare neagra. Desi initial se credea ca aceasta culoare a fost indusa de producatori, au aparut imagini cu gainile din carnea carora sunt produse aceste delicatese inedite. Rasa acestora se numeste "silkies" si exista ferme care le cresc in Asia, potrivit modernfarmer.com. Culoarea neagra a pielii si a carnei gainilor se datoreaza unei rare mutatii generice ce stimuleaza hiper-pigmentarea tesutului si se numeste fibromelanosis si a aparut pentru prima data in China. Pe langa culoarea speciala, aceasta mutatie mai poate fi recunoscuta si dupa numarul degetelor de la picioarele gainilor. Daca rasele cunoscute au 4 degete, aceasta rasa are cu unul in plus, potrivit Click.ro.

Laureata a premiului Nobel pentru pace, confundata cu o boala. Gafa enorma facuta de o vedeta pe Twitter. Supermodelul Naomi Campbell a facut sa rada o lume intreaga dupa ce a scris gresit numele tinerei Malala Yousafzai, distinsa cu premiul Nobel pentru pace acum cateva zile. "Felicitari malaria", a postat Naomi pe contul ei de Twitter, care e urmarit de numai 295.000 de oameni. Supermodelul in varsta de 44 de ani, s-a grabit sa o felicite pe adolescenta pakistaneza la doar cateva ore dupa ceremonia in care i s-a decernat premiul Nobel. Se pare insa ca autocorrect-ul i-a jucat o farsa si in loc de Malala a scris malaria, o boala care face anual sute de mii de victime in toata lumea, relateaza Stirile Protv.ro.

Prima reclama de sex din istorie. Modul incredibil in care sunt promovate fanteziile sexuale! Aceasta este prima reclama destinata promovarii sexului in sine, fara nici un alt scop ascuns. Asta sustine artistul slovac care a creat clipul publicitar inedit. Matus Intaiul, asa cum isi spune slovacul care a creat clipul de un minut, sustine ca este prima reclama destinata exclusiv promovarii actului sexual. Acesta a folosit un creion si o ascutitoare pentru a descrie modul diferit in care oamenii fac sex si pentru a trage un semnal de alarma asupra rutinei care distruge vietile sexuale ale cuplurilor. "Cand rutina intervine in viata ta sexuala este imperios necesar sa iei masuri.Nu este o reclama facuta in scop comercial pentru ca solutiile nu pot fi cumparate.Clipul nu este destinat difuzarii pe tv, ci exclusiv online", a declarat Matus care este scenaristul si regizorul filmuletului, potrivit Libertatea.ro.

Incredibil! A mers asa in club, insa nu a agatat niciun barbat! Motivul? Unul foarte simplu! Uneori, chiar daca arati demential ca femeie, este foarte greu sa reusesti sa iti gasesti un partener in club. Poate ca machiajul tau nu mai e la moda, poate ca hainele sau comportamentul tau nu sunt tocmai potrivite sau poate... esti barbat! Da! Daca va intrebati cum este posibil ca un barbat sa devina o femeie foarte atragatoare, urmariti cu atentie materialul video din acest articol. Cu ajutorul unui machiaj potrivit si foarte atent aplicat, aproape orice barbat se poate transforma intr-o femeie foarte atragatoare. Detalii si video pe Cancan.ro.