A facut sex cu 1.000 de masini in 48 de ani. Prefera sexul cu masinile decat cu femeile! Americanul Edward Smith a dezvaluit recent, in premiera, de ce a facut sex cu peste 1.000 de masini in 48 de ani. Ele nu comenteaza, precum fac femeile. Mare e gradina lui Dumnezeu! Edward Smith, in varsta de 63 de ani, din Washington, o adora pe partenera sa cu patru roti, un Volkswagen Beetle alb, caruia i-a pus numele Vanilla, scrie "Daily Mirror". Isi iubeste la nebunie masina, fiindca il lasa sa-si satisfaca orice fantezie. Asta nu inseamna ca nu o insala cu alte vehicule cu patru roti. Americanul a povestit ca a incercat, nu demult, sa faca sex cu masina vecinului, intr-o noapte. Se simte atras mortal de masini de la varsta de 15 ani, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

E viral pe net! Michelle Obama danseaza cu un nap! Michelle Obama, prima doamna a Statelor Unite, nu pierde nicio ocazie pentru a promova alimentatia sanatoasa. Ea este protagonista unui clip de sase secunde, postat pe reteaua de socializare Vine, in care danseaza cu un nap si care a devenit viral pe Internet, anunta Mediafax. Imitatorul presedintelui american Barack Obama, Imman Crosson, a intrebat-o pe sotia sefului statului "cate calorii arzi de fiecare data cand apari (turn up, in engleza)?!". Prima doamna a Americii i-a raspuns printr-un clip de sase secunde, in care danseaza in ritm hip-hop cu un nap (turnip, in engleza), postat pe contul Casei Albe de pe reteaua de socializare Vine, anuntaLibertatea.

Cel mai ciudat sport din lume vine din Cehia. Concurentii se lupta cu placi de lemn pe cap. Cehii au inventat unul dintre cele mai ciudate sporturi de pe planeta, acesta devenind din ce in ce mai popular in tara de origine. Mai exact, este vorba de o competitie in cadrul careia doi concurenti, fiecare cu cate o placa de lemn de doi metri pe cap, incearca sa o darame pe a celuilalt, fara ca a lui sa cada, potrivit Oddity Central. Woodkopf, asa cum este numit acest sport, a fost practicat pentru prima data in 1992 si este considerat extrem de distractiv. Jocul este destinat atat femeilor cat si barbatilor. Oponentii trebuie sa darame placa de lemn a adversarului folosindu-si propria placa de lemn. Loviturile corp la corp sau daramarea placii cu ajutorul mainilor nu sunt permise, informeazaStirileProtv.ro.

Cum arata femeia care si-a injectat steroizi timp de 20 de ani! Toti cei care o vad sunt socati. Daca nu erati convinsi inca de faptul ca steroizii sunt nocivi, cazul de mai jos demonstreaza din nou acest lucru. Pasionata de bodybuilding, femeia din imaginile alaturate a reusit sa castige locul 2 in concursul Ms Olympia, in anul 1993. A ajuns insa sa puna muschi pe ea intr-un mod nenatural, folosind steroizi. Desi cei din jurul ei au insistat, ea nu a vrut sa renunte la aceasta practica si a continuat sa isi injecteze astfel de substante in corp timp de 20 de ani. Rezultatele sunt socante, femeia transformandu-se practic intr-un barbat, scrieKanalD.

Nu e de glumit! Cum reactioneaza femeile la bautura. Alcoolul si distractia merg mana in mana, iar cele mai amuzante incidente se petrec in timpul petrecerilor. Mai multe filmulete cu femei in timp ce se afla intr-o stare avansata de ebrietate au fost postate pe internet. Mai mult ca sigur "domnisoarele" din video-ul de mai jos au baut mai mult decat era cazul, iar rezultatul este unul trist, dar foarte amuzant in acelasi timp. Unele de abia se mai tin pe picioare, altele imbratiseaza copaci, se dezbraca, iar altele ajung sa faca pe ele. Video peClick.ro.