S-au dezbracat si s-au umplut de sange in fata Catedralei din Milano. Doua membre ale organizatiei feministe FEMEN au protestat joi in apropierea Domului din Milano (Italia), pentru a atrage atentia asupra situatiei din Ucraina inaintea Reuniunii Asia-Europa, organizata in metropola din Lombardia. Inna Sevccenko, una dintre cele mai cunoscute activiste FEMEN, si o femeie neidentificata s-au dezbracat si s-au stropit cu sange fals, aluzie la razboiul civil din estul Ucrainei. Pe corp si-au scris mesajele "Aliatii lui Putin" si "Incetati sa ignorati baia de sange din Ucraina". Reuniunea Asia-Europa se desfasoara in Milano in zilele de 16 si 17 octombrie, avand tema "Parteneriat responsabil pentru Dezvoltare Sustenabila si Securitate". Din aceast organizatie fac parte, printre alte state, Romania, Rusia, China si Germania, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Soc pentru rudele unei femei. Au primit de pe telefonul luat cu ea in mormant un mesaj incredibil! Familia unei femei in varsta de 59 de ani, rapusa de cancer, au avut socul vietii lor cand au primit un SMS expediat de pe telefonul decedatei, pe care il pusesera alaturi de ea, in mormant. Rudele femeii moarte de cancer, la 59 de ani, s-au gandit sa pastreze vie memoria acesteia intr-un mod inedit. Defunctei ii placea mult sa expedieze apropiatilor SMS-uri de pe telefonul mobil. Asa ca au decis sa ii puna mobilul langa ea, in cosciug. Mai mult, i-au rugat pe administratorii companiei de telefonie mobila la care femeia fusese abonata sa nu acorde numarul altcuiva. Una dintre nepoate, ii mai trimitea din cand in cand bunicii cate un mesaj, atunci cand simtea nevoai sa ii povesteasca despre o schimbare majora in viata ei sau a familiei sale, anuntaLibertatea.

Tatuajul surpriza de care a avut parte dupa ce s-a lasat sase ore pe mana artistului. "A creat ceva incredibil". Deni Kirkova este o tanara care a avut curajul de a isi pune corpul la dispozitia lui Jay Freestyle, un artist tatuator, care i-a facut un tatuaj surpriza, operatiune care a durat sase ore. Povestea incepe cu momentul in care Deni a dat peste opera lui Jay si a impartasit-o cu cititorii ei, spunand ca si-ar dori sa aiba si ea un tatuaj facut de acesta, potrivit Daily Mail. Nu mica i-a fost surpriza cand Jay a invitat-o la salonul lui din Amsterdam pentru a-i face un tatuaj. Cand a ajuns, Deni spune ca nu stia cum va arata tatuajul ei, doua orhidee, si pur si simplu s-a lasat pe mana artistului, ca acesta sa ii faca ce vrea el. "M-a privit si m-a evaluat si a creat ceva incredibil", a spus Deni. Toata operatiunea a durat sase ore si tanara spune ca nu s-a gandit nicio secunda sa renunte. In final, Jay i-a desenat un colier alaturi de doua orhidee, in zona coastelor si a posteriorului, informeazaStirileProtv.ro.

Sanii acestia au provocat 517 accidente in doar 24 de ore. A vrut sa atraga atentia cu sani si a reusit! Agentia de publicitate Sarafan e acum buna de plata dupa ce a provocat 517 accidente in numai 24 de ore, la Moscova, cu o reclama pe 30 de camionete. Sanii goi pot sa fie foarte periculosi! A constatat acest lucru agentia rusa de publicitate Sarafan, care s-a gandit, recent, sa-i convinga pe concetateni asupra eficientei reclamelor plasate pe una din laturile camioanelor, potrivit "Daily Mail". Si cum sa atraga mai bine atentia doritorilor de a cumpara astfel de spatii publicitare decat expunand niste sani frumosi pe masini! Zis si facut! Un afis in care apareau niste sani goi foarte apetisanti, ascunsi sub o banda turcoaz peste care era inscris sloganul "Ei atrag", a fost lipit pe 30 de camionete care au pornit la plimbare pe strazile Moscovei, scrieClick.

Nu te-ai fi gandit niciodata! Cum promoveaza melcii casatoriile gay. Pare incredibil, dar o specie de melci a ajuns sa promoveze casatoriile intre persoane de acelasi sex. Biologii au botezat noua specie de melci hermafroditi Aegista diversifamilia, cu referire la diversitatea tipurilor de familie, pentru ca "reprezinta diversitatea orientarilor sexuale din regnul animal". "Cand pregateam articolul, in Taiwan si in alte tari se ducea o lupta acerba pentru recunoasterea casatoriilor intre persoane de acelasi sex", a spus biologul Dr Yen-Chang Lee, care a sugerat primul ca melcii ar trebui clasificati ca o specie distincta, anuntaLibertatea.