Un barbat s-a prefacut doi ani ca este in coma. Cum a fost descoperit. Ati crezut ca le-ati vazut pe toate? Asta le intrece pe toate. Un galez in varsta de 47 s-a prefacut ca e in coma timp de doi ani pentru a evita o condamnare, dupa ce pacalise un vecin si-i furase 40.000 de lire sterline. Escrocheria lui Alan Knigh a fost data insa in vileag de vecini, dupa ce fusese vazut prin magazine si in vacante cu familia. Alan Knight a pretins ca este paralizat de la gat in jos pentru a nu ajunge dupa gratii. Sotia sa, care tot timpul i-a stat alaturi, l-a sprijinit si a continuat farsa. Britanicul a fost prins cand doctorii care ii supravegheau camera de spital l-au vazut mancand, stergandu-se pe fata sau chiar scriind, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Coreeni iti pot face salata din produse chimice! Un "maestru al alimentelor" face o demonstratie care te va ingrozi. Un clip de la televiziunea SBS din Coreea de Sud face senzatie pe internet si ii ingrozeste pe toti care au puterea sa se uite pana la capat. Un telespectator l-a urcat pe pagina sa de Facebook in data de 16 octombrie. In doar 6 zile, clipul a fost vazut de aproape 8 milioane de oameni. A primit 250.000 de likeuri si 86.000 de sharuri. Imagini sunt de-a dreptul socante si prezinta un "maestru de alimente" care cu ajutorul unor substante chimice reuseste sa reproduca foarte bine salata si orezul. Tot ce trebuie sa faca este sa combine substantele in apa rece, iar produsul final are proprietatile salatei. Alte substante combinate intre ele pot face un produs chimic care seamana izbitor cu orezul, anuntaCancan.

Descoperire impresionanta facuta in sufrageria unei pensionare. "Am simtit furnicaturi pe sira spinarii cand am intrat". Un sarcofag egiptean in care, in urma cu 3000 de ani, s-a aflat trupul mumificat al unei femei, a fost descoperit in casa unei pensionare. Dupa ce o femeie din localitatea Essex, din Marea Britanie, si-a parasit locuinta pentru a se muta intr-un centru de ingrijire pentru batrani, autoritatile s-au dus pentru a evalua bunurile ramase in casa, scrie Daily Mail. Mare le-a fost surprinderea atunci cand au gasit, in sufrageria casei, un sarcofag de aproape 2 metri, care avea in interior scrijelite hieroglife greu de descifrat din cauza deteriorarii lemnului, informeazaStirileProtv.ro.

Credeau ca fac sex virtual cu o fetita de 10 ani! Dar care era realitatea? Peste 1000 de barbati au fost condamnati pentru pedofilie si pornografie infantila, dupa ce au fost deconspirati in urma unui flagrant pus la cale de un ONG. Acestia, dintre care 110 britanici, credeau ca fac sex virtual cu o tanara filipineza de 10 ani, al carei nume de scena era "Sweetie". Perversii ii cereau fetitei sa puna in practica diferite acte sexuale in fata camerei, iar aceasta le facea toate poftele. Numai ca, in realitate, nu era vorba despre o fetita adevarata, ci despre o aplicatie conceputa de catre voluntarii resprectivei fundatii de combatere a traficului de minori, scrie BBC. Asa ca, dupa ce au fost descoperite identitatile celor 1.000 de pedofili, informatiile au fost trimise catre autoritatile din mai multe tari ale lumii, scrieLibertatea.

Cel mai scump ceas din lume, licitat la Geneva. Bijuteria din aur, un ceas de buzunar, valoreaza nu mai putin de 16 milioane de dolari si a fost creat in anul 1925. Acesta se va licita la 11 noiembrie, la Geneva. Supranumit "Sfantul Graal", ceasul de buzunar cu pricina este unul dintre cele mai complexe ceasuri facute vreodata. Bijuteria a fost creata de faimosul producator elvetian de ceasuri de lux Patek Philippe, potrivit tert.am.en.news. Ceasul a fost comandat pentru prima data in anul 1925, de catre bancherul Henry Graves junior, care este considerat cel mai mare colector de ceas din secolul 20. In cele din urma, bijuteria i-a fost livrata acestuia abia in 1933, anuntaClick.