5 selfie-uri realizate cu cateva clipe inainte de moarte. Cand ne facem un selfie nu ne imaginam ca ar putea fi chiar ultima fotografie cu noi in viata. Vrem doar sa fie o amintire placuta, pentru noi si pentru prietenii nostri. Din pacate insa, in unele cazuri un selfie este chiar ultima imagine cu noi, surprinsa cu doar cateva minute sau ore inaintea mortii. 1. In decembrie 2012, cantareata pop Jenni Rivera si-a facut un selfie chiar inainte de decolarea avionului privat in care se afla. Aeronava s-a prabusit insa, toti pasagerii pierzandu-si viata. 2. In mai 2014, celebrul muzician reggaeton Jadiel s-a fotografit inainte de accidentul fatal de motocicleta, in care si-a pierdut viata. Tanarul tocmai publicase poza pe Instagram. Integral in Descopera.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Hai la Zoo sa mananci caprioarele! Pe lume exista doua tipuri de iubitori de animale: cei care le adora in natura si cei care le iubesc in farfurie. La Langenberg, in Elvetia, vizitatorii pot manca animalele salbatice preferate. E super-oferta! Pe lista animalelor care populeaza frumoasa rezervatie de langa Zurich, vizitatorii pot admira printre cele 16 specii de animale lupi, ursi, rasi, caprioare, porci mistreti, bizoni si chiar elani. Recent insa, din cauza ca cei 11,7 kilometri patrati ai imensei Gradini Zoologice s-au dovedit neincapatori pentru ca animalele s-au inmultit exagerat de mult, conducerea a anuntat ca... animalele pot deveni mancare pentru pofticiosii care sunt dispusi sa dea pe un meniu peste 250 de euro (1.100 lei). Delicatesele preparate de bucatari de marca includ porcusori mistreti de lapte serviti in sos de coniac, carnati de mistreti si chiar carpaccio de caprioara, noteaza Click.

Si-a cumparat o casa si i-a facut o poza din curte. Cand s-a uitat cu atentie a vazut ca cineva o privea de la fereastra. Noua proprietara a unei case din Marea Britanie a trait socul vietii cand a facut o poza locuintei pe care tocmai ce o cumparase. Cineva o privea de la fereastra, a vazut cand s-a uitat cu atentie la imagine. Michelle Midwinter, in varsta de 30 de ani, a facut o poza casei pe care o cumparase pentru a le-o arata prietenilor de pe Facebook. Cand s-a uitat insa cu atentie la fotografie a observat un barbat care se uita la ea de la fereastra locuintei. Midwinter a fugit in casa, unde isi lasase fetita de doi ani, insa nu a gasit niciun barbat inauntru. Acum femeia crede ca locuinta pe care a cumparat-o este bantuita de spiritul lui Samuel Kent, un barbat care locuia in apropiere, informeaza stirileprotv.ro.

Cercetatorii au identificat pentru prima data mirosul unei comete. Mirosul cometei 67P/ Ciuriumov-Gherasimenko a fost identificat cu ajutorul sondei Rosetta, o reusita importanta din punct de vedere stiintific pentru ca poate ajuta la identificarea originii substantelor chimice din Sistemul Solar, care au dus la formarea Terrei si la aparitia vietii, transmite AFP. Sonda europeana Rosetta, care va incerca pe 12 noiembrie sa trimita un robot pe suprafata cometei 67P/ Ciurimov-Gherasimenko, a identificat "parfumul" acestui obiect spatial, compus din miros de oua stricate, de grajd si arome de alcool. Rosetta dispune, printre alte instrumente, si de un spectometru, numit Rosina, capabil sa studieze compozitia cozii cometei, formata din gaze si praf emanate de nucleu sub actiunea radiatiilor solare. Desi cometa se afla la peste 400 de milioane de kilometri de Soare, Rosina a putut deja sa identifice o serie de molecule. Initial, instrumentul a detectat prezenta apei, a monoxidului si a dioxidului de carbon, amoniacului, metanului si metanolului (alcool metilic, n.r.), scrie Descopera.ro.

Profa de 100 de ani nu vrea sa renunte la catedra. Se spune ca niciodata nu-i prea tarziu pentru a invata diverse lucruri. Madeline Scotto are 100 de ani si preda matematica la un liceu din Brooklyn, New York. Elevii ei o numesc simplu "bunicuta". Timp de trei zile pe saptamana, batrana ii invata pe cei mici calcule si ecuatii mai bine decat mai tinerii ei colegi din cancelarie. Desi preda din 1928, Madeline n-are de gand sa paraseasca prea curand catedra scolii unde si ea a fost candva eleva, relateaza Click.