Povesti inedite cu oameni care au uitat ca se schimba ora. Modificarea orei aduce de multe haos in viata oamenilor, acestia fiind obligati sa isi schimbe programul datorita acestei ore. Astfel, din acest motiv, accidente inedite au avut loc de-a lungul timpului. Mai mult, anumiti oameni nu au murit din cauza acestor greseli, in timp ce altii si-au pierdut viata, scrie RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Dai 100 $ si vine sa-ti gateasca in pielea goala. Foarte tare! Cum afacerea cu menajerele in pielea goala incepea sa scartaie, o agentie din Roslyn, New York, si-a reprofilat fetele. Tinerele s-au specializat in gatit, dar o fac intr-o varianta extrem de sexy. Visezi la niste poale in brau facute ca la mama acasa? La o ciorba de vacuta acrisoara cu smantana si sotia nu-i acasa? Nimic mai simplu, potrivit Click.

Jurnal de bord al unei expeditii istorice, gasit dupa 100 de ani. Ce informatii contine documentul descoperit in Antarctica. Un nou jurnal al expeditiei capitanului Robert Scott a fost gasit odata cu topirea zapezilor din Antarctica. Cercetatorii au fost uimiti sa afle ca obiectul ce parea a fi un jurnal foarte vechi este, de fapt, un document oficial pe care fotograful capitanului Robert Scott, cel care a plecat in expeditia stiintifica pe continentul inghetat, l-a realizat in timpul calatoriei, scrie Daily Mail, citat de Stirile Pro Tv.

Prea sezy, prea bizare. Top 8 reclame interizse in ultimii ani. Intr-o lume tot mai competitiva, agentiile de publicitate duc o lupta permanenta pentru a capta atentia consumatorilor. Limitele sunt impinse tot mai departe, iar uneori se intampla ca spoturile sa nu primeasca unda verde din partea retelelor de televiziune. Cu toate acestea, unele clipuri considerate prea indecente au devenit virale. Continuarea pe RTV.net.

El este omul cu 551 de recorduri. Omul tuturor recordurilor! Ashrita Furman, un newyorkez de 60 de ani, se poate mandri ca a intrat in "Cartea Recordurilor" de 551 de ori. Detine recordul celor mai multe recorduri din lume! Americanul Ashrita Furman se poate lauda ca este cel mai bun in cel putin 100 de domenii, anunta Click.