Soc la frontiera! A perchezitionat-o in vagin si i-a dat cu spray paralizant! Motivul este uluitor! O femeie a avut parte de o perchezitie pe cat de neobisnuita, pe atat de dureroasa. Suspectata ca ar incerca sa treaca granita ascunzand droguri in vagin, un politist de frontiera a perchezitionat-o si, cand a vazut ce ascunde acolo, a pulverizat cu spray paralizant. Marlene Tapia a fost oprita de politisti la frontiera din Bernalillo, Mexic, fiind suspectata de trafic de droguri. Oamenii legii au dezbracat-o si au pus-o sa se aplece. Atunci, unul dintre ei a observat ca are o punguta suspecta in vagin. Insa, in loc sa cheme un medic pentru a-i scoate obiectul, acesta a inceput sa pulverizeze cu spray paralizant. "A suferit multe saptamani dupa acest incident. A avut dureri saptamani la rand, usturimi, i s-au umflat organele genitale si usturime la urinare", a declarat avocatul tinerei, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

S-a trezit mire fara voia lui. De necrezut! Indragostita nebuneste de Felipe Comparini, Lenyenne de Oliveira a pus la cale un siretlic sa se marite cu acesta. Femeia l-a invitat la nunta unui var, dar de fapt organizase propria nunta cu el. Se cunoscusera de numai cateva saptamani pe o retea de socializare de pe Internet. Insa, pentru Lenyenne de Oliveira, de 21 de ani, din Rio de Janeiro, a fost destul pentru ca sa se indragosteasca de Felipe Comparini (26 de ani) si sa faca orice ii sta in putinta sa-i fie mire. Chiar si fara voia lui! Recent, femeia si-a organizat nunta cu el in cele mai mici detalii. Numai ca Felipe habar nu avea ce i se pregatea. Lenyenne l-a mintit ca ar fi fost nunta varului ei si Felipe a acceptat sa o insoteasca la distractie, anuntaClick.

Tanara din Marea Britanie care este gata sa moara pentru un posterior perfect. "Este mai important decat sanatatea". Situatie de neimaginat pentru un model din Marea Britanie. La zece zile dupa un implant cu silicon in posterior, aceasta a fost la un pas de moarte, dupa ce acesta a explodat. Mia Maffia, un model de 23 de ani din Leeds, face parte dintre multele fete din Marea Britanie care si-au facut sau isi doresc un implant cu silicon in fese. Aceasta a mers la o clinica din Belgia, pentru o operatie mai ieftina. Insa, la 10 zile de la interventia chirurgicala, implanturile au explodat, iar tanara a inceput sa aiba dureri groaznice si sa sangereze, informeazaStirileProtv.ro.

Cazul care a socat lumea! A nascut, desi era virgina! "E noul Mesia?". Povestea unei tinere a socat o planeta intreaga, dupa ce s-a aflat ca femeia a adus pe lume un copil, desi era inca virgina. "Minunea" s-a petrecut pe Insula Craciunului, iar vestea i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva acesta este noul Mesia. Tanara se casatorise cu alesul ei, iar a doua zi acesta a trebuit sa plece intr-o delegatie lunga, asa ca mariajul lor nu apucase sa se consume. Cu toate acestea, la un control tanara a aflat ca este gravida, iar peste noua luni a dat nastere unui copil. Povestea a starnit reactii diverse in cele patru colturi ale lumii, facandu-i pe multi sa se intrebe daca nu cumva micutul este urmatorul Mesia, scrieLibertatea.

In prima zi la locul de munca, profesoara a facut sex oral cu elevul. In prima ei zi de predare la scoala, un profesor suplinitor ar fi facut sex oral cu un elev minor, in timp ce mai multi cursanti au participat la un miting. Symone Greene, in varsta de 22 de ani, a fost invitata sa predea la o scoala din nord-estul Washington, DC, potrivit NBC Washington. Un student in varsta de 17 ani a declarat politiei ca i-ar fi dat numarul sau de telefon profesoarei Greene si ar fi facut schimb de sms-uri deocheate, potrivit Washington Post. In plus, ulterior se pare ca cei doi s-ar fi intalnit pentru partida de sex oral. Dupa ce elevul a declarat ca totul a fost filmat, reprezentantii politiei au vazut imaginile. Politistii au deschis o ampla ancheta in acest caz. Profesoara a fost acuzata de abuz sexual asupra unui minor, anuntaClick.