Prostia se poate vindeca! Pare o gluma, dar chiar are leac.Profesorul Robert Yolken (SUA) a descoperit ca virusul chlorovirus AT CV-1 duce la deteriorarea creierului. Se stia despre existenta acestui virus de mai bine de 30 de ani, dar Yolken a realizat acum un studiu pentru a descoperi daca si in ce fel chlorovirus ATCV-1 afecteaza oamenii, iar rezultatele au fost surprinzatoare. Dintre participantii la teste s-a descoperit ca 44% sunt infectati. Grav este felul in care se manifesta boala, care nu are simptome vizibile, singurele efecte fiind scaderea capacitatilor cognitive, de exprimare si de memorare. Astfel, se poate spune, fara a exagera, ca oamenii care sunt infectati devin mai prosti. "Se pare ca acest microorganism, odata patruns in organism, schimba balanta microbiomului (n.r. - totalitatea bacteriilor si virusurilor care exista pe pielea si in interiorul omului), ducand la disfunctionalitati la nivelul creierului", a explicat profesorul de biologie James Van Etten. Acum se lucreaza la gasirea unui tratament sau a unui vaccin impotriva chlorovirus ATCV-1, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Sanii acestei femei cantareau o treime din greutatea corpului sau. Cum arata inainte de operatie. Suferea de dureri cumplite in piept, avea mereu senzatia de sufocare si migrene cumplite, ceea ce a facut-o sa creada ca era in pragul unui atac de cord sau ca avea tumoare la creier. Prin urmare, Kerisha Mark, 39 de ani, din Texas, a consultat mai multi medici si a aflat ca nu avea nicio afectiune care sa-i puna viata in pericol. A aflat, insa ca toate acele dureri si stari erau provocate de o boala rara a sanilor - gigantomastie, potrivit The Washington Post. Kerisha a avut dintotdeauna sanii mari, dar dupa 35 de ani au inceput din nou sa-i creasca si au ajuns la niste dimensiuni uluitoare, marimea fiind apreciata la 36NNN. Ceea ce nu stia ea este ca aceasta crestere rapida si a fost rezultatul unei afectiuni hormonale, anuntaStirileProtv.ro.

Femeile si barbatii singuri au interzis intr-un parc din Anglia! Motivul, cat se poate de absurd. Locuitorii dintr-un orasel din Anglia sunt socati de directiva data de managerul unui parc: adultii singuri nu au voie sa se plimbe, deoarece exista posibilitatea sa fie pedofili, in cautare de victime. De teama ca nu cumva renumele parcului sa fie stirbit din cauza vreunei tragedii, cei care sunt responsabili cu Puxton Park au decis ca, decat sa supervizeze activitatea celor care se plimba prin parc, mai bine sa le interzica accesul. Astfel, de cateva zile, la intrare e un panou cu reguli, iar una dintre ele suna exact asa: "Ne pare rau, dar nu putem sa lasam femeile sau barbatii care nu sunt insotiti de copii sa se plimbe prin parc. Daca ati venit aici sa va intalniti cu cineva, rugati un angajat de-al nostru sa anunte prin statie prezenta dvs. si persoana pe care o cautati va fi invitata sa vina sa va ia de la intrare", informeazaLibertatea.

A fost arestata din cauza mesajului care era imprimat pe tricoul ei! Nu o sa-ti vina sa crezi ce scria! Debra Delane Asher, o femeie in varsta de 37 de ani din Kentucky, Statele Unite pusrta un tricou pe care era scris un mesaj controversat in ziua in care a fost arestata. Femeia avea imprimat pe tricoul mesajul "Imi place metamfetamina". Desi a urlat din toti plamanii ca este arestata pe nedrept, din cauza cuvintelor scrise pe tricou, politistii aveau dovezi clare ca se ocupa cu traficul de droguri. Debra Delane Asher fusese pusa sub urmarire timp de trei luni. Politistii au arestat odata cu ea si alti traficanti implicati in aceeasi retea. Femeia obisnuia sa poarte mereu tricouri cu mesaje controversate din dorinta de a-i sfida pe politisti, insa pana la urma agentii sub acoperire i-au venit de hac. Asupra ei au fost gasite mai multe pliculete cu droguri. Risca sa stea multi ani dupa gratii, scrieKanalD.

Un experiment ii face pe soareci... invizibili! Vezi cum a fost posibil! Oamenii de stiinta din Japonia au dezvoltat o procedura prin care au reusit sa faca in asa fel incat soarecii sa devina... invizibili. Cercetatorii au injectat cu o solutie salina inima rozatoarelor, reusind sa scoata sangele din sistemul criculator si ucigand creatura. Expertii sustin ca acum organele individuale ale soriceilor pot fi examinate cu atentie fara ca acestia sa fie supusi crudului proces de disectie. Tehnologia le va oferi oamenilor de stiinta posibilitatea sa poate observa si intelege mai bine structura tridimensionala a organelor. De asemenea, cercetatorii vor reusi sa isi dea seama cum anumite gene se regasesc in anumite tesuturi, anuntaLibertatea.