Ea e cea mai geloasa femeie din lume! Ce-si obliga sotul sa faca in fiecare seara. Cea mai geloasa femeie din lume s-a lasat convinsa, in sfarsit, sa se marite. Ea si alesul inimii au facut pasul cel mare in ziua de Halloween. Debbi Wood are 43 de ani si nu suporta ideea ca ar putea fi vreodata inselata. De aceea, ea face tot ce poate pentru a se asigura ca sotul nu va calca stramb. Ea s-a casatorit cu Steve Wood (31 de ani), pe care l-a cunoscut pe internet, in ziua de Halloween, dar nu a fost deloc usor convinsa sa faca pasul cel mare. Mai exact, femeia i-a cerut sotului sa accepte sa faca, in fiecare seara, un test cu detectorul de minciuni. Asta, pe langa faptul ca ii controleaza telefonul, e-mail-ul si conturile bancare, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Gafa lui Vladimir Putin, care i-a infuriat pe chinezi! Ce a facut in prezenta Primei Doamne a Chinei. Presedintele rus Vladimir Putin a comis o gafa la summit-ul dedicat Cooperarii Economice in zona Asia-Pacific (APEC) de la Beijing, care i-a scandalizat pe chinezi. Putin a facut gest politicos din punct de vedere al conduitei europenilor, dar absolut inacceptabil pentru chinezi, relateaza Agerpres. Presedintele Rusiei a pus o patura pe umerii Primei Doamne a Chinei, Peng Liyuan, in timp ce sotul ei, Xi Jinping, era antrenat intr-o discutie cu omologul sau american Barack Obama. Incidentul a avut loc pe stadionul construit pentru Jocurile Olimpice din 2008, unde participantii la summit au fost invitati sa admire focuri de artificii, anuntaLibertatea.

Omul care a facut doua miliarde de dolari intr-o ora. Jack Ma, excentricul miliardar chinez, a facut doua miliare de dolari intr-o singura ora. Compania detinuta de Ma, Alibaba, a reusit sa vanda bunuri in valoare de doua miliarde de dolari in doar o ora cu ocazia Singles Day, o replica la Valentine's Day, ce se sarbatoreste in China, confomr site-ului Business Insider. Mai mult, cele doua miliarde reprezinta peste o treime din totalul de 5,8 miliarde obtinute pe parcursul intregii zile anul trecut. Alibaba a declarat 11 noiembrie drept Singles Day in 2009, un fel de anti-Valentine's Day in China. Ziua e marcata de disconturi uriase menite sa atraga cumparatorii. Anul acesta, ziua a devenit un eveniment global, iar companii din intreaga lume au luat parte. Peste 27.000 de branduri participa anual la Singles Day, iar clienti din 220 de tari si regiuni vor face cumparaturi pe 11 noiembrie, informeazaClick.

Sotul ei a disparut de acasa in urma cu noua ani. Ce a descoperit femeia cand a reusit sa il gaseasca. Karen Marx, o femeie de 48 de ani, din Statele Unite, a avut parte de o surpriza de proportii, dupa ce i-a dat de urma sotului ei, care disparuse de acasa in urma cu noua ani. In 2005, Adam Marx a disparut din casa celor doi, din Wisconsin, fara nicio veste, iar Karen a pornit in cautarea lui, incercand sa afle ce s-a intamplat, potrivit Daily Mail. Cand l-a gasit, noua ani mai tarziu, femeia a avut un soc: sotul ei locuia in acelasi stat ca ea si era casatorit cu alta femeie. "Nu am inteles cum s-a putut casatori cu altcineva? Am murit? Ce a facut cu identitatea mea?", a spus Karen, scrieStirileProtv.ro.

Trage de piele ca de un elastic, dupa ce a slabit enorm. Un american de 21 de ani, care a slabit 72 de kilograme cu ajutorul dietei si a exercitiilor fizice, s-a dezbracat in fata camerei video pentru a arata lumii intregi in ce hal arata. John David Glaude era un tanar obez, care ajunsese sa cantareasca nu mai putin de 163 de kilograme. Intr-o zi, acesta si-a dat seama ca-si uraste corpul, asa ca a decis sa tina dieta si sa mearga la sala de forta. "Eram gras, trist, singur si habar nu aveam cum sa fiu fericit. Apoi, intr-o noapte mi s-a schimbat viata, am decis ca nu mai vreau sa fiu obez si ca nu mai vreau sa ma urasc. Stiam ca merit mai mult, ca daca voi continua asa, voi muri la 30 de ani", a scris el, in dreptul unei fotografii de pe contul personal de Facebook, anuntaClick.