Ea e cea mai sexy hoata din lume. Ar putea primi inchisoare pe viata. O tanara in varsta de 21 de ani a reusit sa comita aproape 100 de infractiuni, pentru care risca acum inchisoare pe viata. Stephanie Beaudoin, din Canada, este acuzata, printre altele, de furt, talharie, posesie ilegala de arme de foc si detinere bunuri furate. Impreuna cu mai multi complici minori, ea a jefuit mai multe case si s-a folosit de arme pentru a-si duce planul la bun sfarsit. Infractoarea si-a recunoscut faptele si a marturisit, in fata judecatorilor, ca regreta tot. Ea risca acum sa primeasca ani grei de puscarie sau, in cel mai rau caz, inchisoare pe viata, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un elefant excitat a fugit cu doua turiste! Doua rusoaice, mama si fiica, au avut parte de socul vietii lor in timp ce calareau un elefant, intr-un parc natural din Thailanda. Animalul, aflat in calduri, a fugit pur si simplu cu turistele in spinare. Elefantul, aflat in stare de "excitare sexuala agresiva", a devenit foarte violent si a inceput sa se agite, iar la un moment dat l-a aruncat pe ghid din sa, fugind cu cele doua turiste din Rusia, o mama si fiica ei de 9 ani, care se aflau pe spinarea acestuia. Dupa ce l-au urmarit 3,2 kilometri, echipele de salvare au reusit sa ii administreze prin impuscare un tranchilizant si sa le scape pe rusoaice. In schimb, cel care il ghida a suferit rani grave si a murit la scurt timp dupa impactul cu solul, anuntaLibertatea.

Socant! Exorcizarea unui femei, filmata prin gaura cheii. Procesul de exorcizare al unei femei din Cehia, despre care se credea ca este posedata, a fost filmat si facut public pe internet. Putini oameni indraznesc sa se uite la un proces de exorcizare, imaginile avand, de obicei, un impact major asupra celor care le privesc. Un ceh a reusit, fara voia lui, sa devina martorul unui astfel de ritual, dupa ce, trecand pe langa o biserica catolica, a auzit tipetele unei femei. S-a apropiat de lacasul de cult si s-a uitat pe gaura cheii, sa vada ce se intampla. Imaginile aveau sa-l lase fara cuvinte: in biserica, mai multi preoti exorcizau o femeie. Omul a scos repede telefonul mobil si a inceput sa filmeze totul pe gaura cheii, informeazaClick.

Galeza care nu a mai deschis ferestrele apartamentului ei de trei ani. Fobia de care sufera femeia. Aggie Dabska, o femeie in varsta de 34 de ani, din Tara Galilor, este atat de speriata de paianjeni incat nu a mai deschis ferestrele apartamentului ei de trei ani. Motivul este ca langa cladirea ei se afla un copac infestat cu paianjeni, iar Aggie se teme ca acestia ar putea intra in casa, potrivit The Mirror. "Mi se face pielea de gaina doar cand ma gandesc la asta. Urasc paianjenii! Chiar si cand vad unul mic, il rog pe fiul meu sa il omoare", a spus femeia. Galeza mai spune ca respectivul copac este adapost pentru mii de paianjeni si ca panzele tesute de acestia sunt inclusiv pe ferestrele ei, scrieStirileProtv.ro.

Astea-s fundurile penale de la Miss Poponet. Au dat spaga sa le fie premiate fundurile! Trei brazilience sunt acuzate ca au mituit organizatorii concursului "Miss Poponet" ca sa ajunga pe primele trei pozitii. Indianara Carvalho, de 22 de ani, a devenit, luni seara, Miss Fund 2014. Blonda cu forme voluptuoase jura ca a castigat "pe barba ei" mult ravnitul titlu, desi este acuzata de contracandidate ca a dat spaga sa fie desemnata posesoarea celui mai frumos posterior din Brazilia. Alaturi de tanara spagara se mai afla ocupantele locurilor 2 si 3, Claudia Alende (21 de ani) si Rebeka Francis (23 de ani). Focoasele brunete sunt acuzate ca au mituit juratii cu 157.000 $ (556.445 lei) ca sa fie favorizate in finala care a avut loc la Sao Paulo, aflata la a patra editie. Rebeka, reprezentanta regiunii Rondonia, a profitat si de prietenia cu jurata Andressa Urach (27 de ani), desemnata Miss Fund in 2012, anuntaClick.