Dieta cu otrava, cea mai noua gaselnita a Hollywood-ului. Victoria Beckham a dat nota in randul unei diete periculoase: isi pune spray pentru geamuri pe mancarea din farfurie. Dupa ce iau cateva inghitituri din farfurie, ele pulverizeaza pe mancare solutia de curatat, pentru a fi sigure ca oricat de mult isi doresc, nu o sa mai ia nici o imbucatura. "Am crezut ca e nebuna, cand am vazut ce face", a povestit Khloe despre sora ei Kim, de la care a invatat trucul, potrivit EVZMonden.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum arata prima fotografie din istorie in care apare un om. Prima fotografie din istorie in care apare un om este datata 1838 si a fost realizata la Paris. Fotograful Alex Galmeanu precizeaza ca imaginea a fost realizata in Parisul anului 1838 si este este considerata a fi cea mai veche imagine in care apare o fiinta umana. Imaginea a fost publicata initial pe Mashable.com, pe 5 noiembrie 2014, scrie RTV.net.

Descoperire cutremuratoare! Carte cu vraji din antichitate, decodificata de specialisti. Specialisti de la Universitatea Macquarie, din Australia, au intrat in posesia unei carti vechi de peste 1500 de ani. Dupa ce au analizat-o cu atentie, acestia si-au dat seama ca este vorba despre vraji si ritualuri bizare. Cartea este scrisa intr-un vechi dialect egiptean si contine vraji si incantatii pentru "a-i vindeca pe cei posedati de demoni si pentru a-i elibera de vraji pe cei loviti", noteaza Libertatea.

A aparut papusa Barbie cu imperfectiuni: are acnee, vergeturi si cicatrici. Trupul ei este ca al unei femei normale. Produsul vine ca sustinere reala a unei campanii numita "E timpul sa fii real!" la adresa celor care se photoshopeaza pentru a fi perfecti. Papusa este prezentata intr-un clip asemanator sedintelor foto in care femeile care sunt modele trec prin transformari uluitoare ca sa fie inalte, suple si cu ten impecabil, anunta KFetele.ro.

Cum arata barbatul tatuat pe 95% din corp. Unul dintre cei mai tatuati barbati din lume a reusit sa sperie un copil cu infatisarea lui... diferita. Matt Gone a inceput sa se tatueze in urma cu 24 de ani, pentru a-si acoperi defectele fizice. De atunci, si-a colorat peste 90% din suprafata corpului, avand tatuaje si pe ochi sau zonele genitale. Daca in cercul iubitorilor acestei arte este foarte apreciat, nu acelasi lucru se poate spune si despre simplii spectatori. Reactiile celor care il vad sunt diverse: de la curiozitate pana la repulsie, aflam din Click.