O groapa formata din senin a "inghitit" o femeie din Australia, chiar in curtea casei. O femeie de 45 de ani s-a prabusit intr-o groapa formata din senin chiar in curtea casei sale. Ciudatul incident s-a petrecut in Melbourne. Pamantul i s-a prabusit de sub picioare in timp ce australianca intindea rufe la uscat in curte, relateaza Sky News. Groapa formata avea o adancime de 3 metri, un diametru de 50 de cm si avea apa pe fund. Tipetele femeii i-au alertat pe vecini care au chemat pompierii iar australianca a fost salvata in cele din urma, potrivit stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un detinut a lasat gravide 4 angajate ale inchisorii. Detinutul, pe nume Tavon White, este liderul periculos al unei bande de strada, "Black Guerrilla Family", cu o putere atat de mare, incat in puscarie acesta se lauda: "Legea sunt eu! Asta e inchisoarea mea". Condamnat la o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare pentru tentativa de crima, s-a descoperit ca facea afaceri cu droguri si telefoane, pe care le introducea in penitenciar cu ajutorul unor complici, avand lunar castiguri de 16.000 de dolari. Mai mult, el le cucerea pe femeile ce trebuiau sa-l supravegheze, facandu-le cadouri luxoase, precum inele cu diamante si masini, reusind astfel sa le lase pe patru dintre ele insarcinate, potrivit Libertatea.ro.

Actrita din Pakistan condamnata la 26 de ani de inchisoare dupa ce a aparut la televizor intr-o nunta falsa. Veena Malik a luat parte la o "nunta", la un matinal tv, in timp ce cativa muzicieni cantau o melodie religioasa despre nunta fiicei profetului Mohammed, relateaza Daily Mail. Sotul actritei, Asad Bashir Khan, seful celui mai mare grup media din tara - Mir Shakilur-Rahman - a fost, de asemenea, condamnat la 26 de ani de inchisoare. Veena Malik, care a nascut de curand un baietel, si-a exprimat public furia imediat dupa ce pedeapsa a fost pronuntata de o instanta antiterorism. "26 de ani! Va rog... 26 de ani este o viata de om, dar am incredere in instantele superioare din Pakistan. Cand va fi pronuntat verdictul final, mi se va face dreptate. Nimic rau nu se va intampla", a declarat actrita pentru Gulf News, potrivit stirileprotv.ro.

Nostradamus, profetii cutremuratoare pentru 2015. Profetiile lui Nostradamus pentru anul 2015 prevestesc evenimente teribile care vor schimba radical lumea in care traim. Conform profetului francez, in 2015 mortii se vor ridica din morminte, iar taxele vor disparea. Lumea o va lua pe un nou drum. Coform acelorasi previziuni, anul urmator vor avea loc atentate impotriva a patru premieri din diverse colturi ale lumii. Nostradamus mai spune ca, in 2015, ne asteapta conflicte militare grele, schimbari mari asteptandu-ne dupa ce bariera lingvistica dintre natiuni va cadea, noteaza Sanovnik. Pentru 2015, Nostradamus prevesteste o eruptie de proportii a vulcanului Vezuviu, care va cutremura serios Italia, scrie ziarulevenimentul.ro.

Blindatul secret al Armatei, aruncat in aer cu opt kg de TNT. De aproximativ trei ani, in laboratoarele Armatei se "coace", dupa retete secrete, prototipul unui transportor considerat a fi mult mai sigur decat cel aflat acum in dotarea trupelor romane. Ieri, intr-o noua etapa a testarilor, blindatul a fost aruncat in aer la Poligonul Jegalia. ntr-o ultima etapa de verificare a scaunelor si a centurilor de siguranta din "burta" mastodontului , specialistii militari au plasat sub TAB o incarcatura explozibila echivalenta cu opt kilograme de TNT si au aruncat in aer carcasa masinii de razboi, scrie Libertatea.ro.