Initiativa unui portughez: a cumparat ieftin o insula si a declarat-o regat independent. Insula are dimensiunea unui apartament cu doua camere si doar patru cetateni: pe Barros, sotia lui si cei doi copii ai lor. Pe langa pasaportul sau portughez, barbatul este, acum, detinatorul pasaportului de Pontinha cu numarul 0001. Barros este profesor de arte, dar, in regatul sau, este politist, gradinar, ingrijitor si, desigur, membru al familiei regale. "Sunt orice imi doresc sa fiu - acesta e visul, nu-i asa? Daca vreau un imn national, mi-l aleg si il pot schimba, in timp. La fel si in cazul steagului. Astazi poate fi albastru, maine rosu. Desigur, puterea mea este absoluta doar aici, unde sunt suveran", spune portughezul. Integral peRealitatea.net.

Faze TariFoto: Colaj foto

Dupa moartea bunicului lor, nepotii au aflat detalii nebanuite despre acesta. Documentele gasite intr-un cufar pastrat secret. Nu de putine ori se intampla ca dupa decesul unui membru al familiei, fie prin testament, fie intamplator, sa fie descoperite obiecte, informatii sau documente care au apartinut persoanei respective. Cu toate acestea, cufarul gasit de un utilizator al retelei Reddit, care a apartinut bunicului sau, a scos la iveala lucruri nebanuite despre batran, relateaza Dose.com, citat deStirileProtv.ro. Nu mica le-a fost surprinderea membrilor familiei atunci cand au aflat de existenta unui cufar in casa in care locuise ruda acestora.

Bomboana-deodorant, o noua solutie impotriva mirosurilor corporale. Uitati de deodorantele clasice! A aparut pe piata o noua solutie impotriva mirosurilor corporale - bomboanele. Nu este o gluma, fiindca vorbim de niste bomboane speciale, inventate de un bulgar. Iar solutia este una destul de simpla - dulciurile respective contin o substanta care este eliminata prin piele si care are un miros placut. Detalii pedigi24.ro.

Descoperire incomensurabila in ograda unui taran: Exista doar sase in lume. Un fermier din Marea Britanie a avut in posesie timp de mai bine de zece ani un pumnal datand din Epoca Bronzului pe care l-a gasit in timp ce se afla la arat, insa el l-a folosit in mod necorespunzator, ca apoi sa reuseasca sa il vanda pentru o mica avere. Taranul a gasit un pumnal vechi de 3.500 de ani, extrem de rar, existand doar 6 in toata Europa, in urma cu 12 ani, cand se afla la arat. Deoarece nu a stiut ce este, arma fiind indoita, el a folosit-o drept opritor pentru usa, scrie RTV.net.

Baie de sange sau Ziua Judecatii de Apoi? Fenomenul bizar care a inrosit peste noapte apele marii si care a semanat panica. Turistii din China au crezut ca un om a cazut prada rechinilor aproape de tarm pana au descoperit adevarata cauza a fenomenului. Oamenii s-au panicat teribil cand au vazut ca apele marii devenisera purpurii peste noapte. Plaja din Shenzhen, provincia Guangdong, a devenit asemenea scenei unui film de groaza, relateaza The Mirror, citat deStirileProtv.ro. Cativa localnici au crezut ca un inotator a fost sfartecat de rechini, iar altii au mers mai departe si au afirmat ca acesta era semnul ca Ziua Judecatii de Apoi se apropie.

Cea mai penibila gafa facuta vreodata de o vedeta pe internet! Si-a facut cont fals ca sa isi dea singura like si comentarii. Nu exista situatie mai penibila pentru cineva decat sa fie prins ca-si face singur complimente, sub un alt nume. I s-a intamplat Biancai Rus, care se pare si-a facut conturi false se Facebook din dorinta de a-si spori stima de sine. Face ce face si Bianca Rus reuseste sa surprinda aproape in fiecare saptamana! De aceasta data nu este vorba despre dietele ei de slabit, care de-abia acum isi fac efectul, sau despre vreun scandal cu un alt personaj, ci despre o chestiune care o propulseaza direct in fruntea topului vedetelor penibile, noteazaCancan.ro.