"Am vazut oameni pe Marte, acum 35 de ani". Declaratiile unui fost angajat NASA care au facut inconjurul lumii. O serie de declaratii controversate au luat prin surprindere presa internationala. Informatiile, aparent confidentiale, au fost lansate la un post de radio, in direct, chiar de un fost angajat de la NASA. Totul s-a petrecut in Statele Unite ale Americii, atunci cand, in timpul unei emisiuni de radio, in direct, o ascultatoare a marturisit raspicat: "Am vazut oameni pe Marte, acum 35 de ani", in timp ce urmarea o misiune NASA, relateaza publicatia Mirror, citata de Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Sufera de o boala cumplita care o desfigureaza, dar este un model celebru cu milioane de fani! La 24 de ani, Melanie Gaydos este unul dintre cele mai cunoscute modele din lume. Fara a avea o frumusete clasica, Melanie a pozat pentru cei mai cunoscuti fotografi, iar pozele ei au aparut in paginile marilor reviste. Tanara are o boala genetica care se numeste displazie ectodermala, o boala care ii afecteaza porii, parul, dintii si unghiile si spune ca nu a crezut ca va trece de varsta de 18 ani. Increderea si dorinta de afirmare au transformat-o. Continuarea pe EVZ Monden.

Sirenele exista: O creatura ciudata, jumatate femeie, jumatate peste, gasita pe o plaja din Hawaii. Povestile despre existenta sirenelor sunt frecvente, dar pana acum nu au existat dovezi palpabile care sa demonstreze ca, intr-adevar, asa este. Recent, pe o plaja din arhipelag a aparut ce pare a fi cadavrul unei creaturi ciudate, adusa la mal de ape, ce seamana cu legendarele aparitii feminine care le dadeau de furca navigatorilor, anunta RTV.net.

Un cercetator grec sustine ca l-a "gasit" pe monstrul din Loch Ness. Un cercetator grec, cunoscut in toata lumea sub pseudonimul sau britanic Jonathon Bright, sustine ca a realizat o fotografie care ar dovedi existenta monstrului din Loch Ness. Bright spune ca fotografia sa, in care ''monstrul'' pare sa se pregateasca sa iasa cu capul la suprafata, seamana izbitor cu una facuta de omul de stiinta Robert Rines, in 1972, potrivit Gandul.

Supravietuire miraculoasa. Lovit de trei masini intr-un minut, un barbat a scapat cu viata. Un barbat din China a fost lovit de trei masini in decurs de cateva minute, in timp ce incerca sa traverseze o strada si, in mod surprinzator, a reusit sa supravietuiasca. Incidentul petrecut in provincia Jiangsu si a fost filmat de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum barbatul incearca sa traverseze o strada, se opreste in mijlocul ei si este lovit de prima masina, scrie RTV.net.