Patania unui batranel de 84 de ani care a vrut sa faca sex cu doua fete de 17. Fanteziile erotice ale unui barbat de 84 de ani s-a terminat cum nu se poate mai prost in momentul in care a intalnit doua gemene de 17 ani. Paul Aronson obisnuia sa isi petreaca ore bune pe un site dedicat barbatilor cu bani care vor sa intalneasca fete fara prejudecati. Asa a ajuns sa cunosca doua gemene de 17 ani, pe care le-a scos la un restaurant de lux. Fetele nu s-au lasat intimidate de varsta inaintata a clientului si au mers apoi la domiciliul acestuia, pentru a intretine relatii sexuale, scrie huffingtonpost.com. Batranelul nu si-a vazut insa visul implinit deoarece tinerele l-au legat de pat si l-au jefuit. Infractoarele au gasit in casa doar 420 de dolari si cateva carti de credit, pe care le-au luat si au fugit, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cel mai prost hot din lume! A incercat sa jefuiasca un maestru in jiu-jitsu brazilian. Un hot a avut ghinionul sa dea peste unul dintre cei mai periculosi pensionari din lume. Fara sa stie despre cine e vorba, tanarul a vrut sa-l jefuiasca, insa cateva secunde mai tarziu si-a dat seama de greseala pe care a facut-o. Maestrul in jiu-jitsu brazilian Franco Penteado are 72 de ani si mai mult de jumatate din viata a petrecut-o pe saltele. Chiar daca are o varsta inaintata, acesta poate sa puna probleme oricarui adversar care nu este obisnuit cu grapplingul. Asa se face ca hotul care a incercat sa-i fure portofelul s-a trezit imediat in cea mai nefericita pozitie posibila, anuntaCancan.

Un istoric din Italia sustine ca a descifrat secretul Monei Lisa. Cine ar fi misterioasa femeie din tabloul lui Da Vinci. Gioconda ar putea fi un portret al mamei lui Leonardo da Vinci, care ar fi fost o sclava de origine chineza, potrivit unui nou studiu, realizat de istoricul si cercetatorul italian Angelo Paratico, autorul unei carti care va fi publicata in 2015. Angelo Paratico a petrecut ultimii 20 de ani locuind si lucrand la Hong Kong si cercetand legaturile dintre Italia si China de-a lungul ultimelor cinci secole. Istoricul spune ca o serie de documente descoperite in timpul a doi ani de cercetare sta la baza celei mai recente carti ale sale, "Leonardo da Vinci: A Chinese scholar lost in Renaissance Italy" ("Leonardo Da Vinci: Un carturar chinez pierdut in Italia Renasterii", n.r.). Potrivit lui Paratico, volumul, care va fi publicat anul viitor, aduce la lumina o serie de dovezi care il leaga pe Da Vinci de Orientul Indepartat, informeazaStirileProtv.ro.

Profesorul pervers: Facea sex cu doua eleve, dar gelozia uneia l-a dat de gol. Dirijorul orchestei unui liceu din Florida, Statele Unite, este acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu doua dintre elevele sale, atat la el acasa, cat si la birou. Steven Velez, dirijorul orchestei unui liceu din Florida, a fost arestat, la circa o saptamana dupa ce una dintre elevele sale, o adolescenta de 17 ani, a recunoscut ca intretinea relatii sexuale cu el, scrie Daily News. Adolescenta a facut publica relatia sa cu barbatul in varsta de 25 de ani, dupa ce a aflat ca acesta intretinuse relatii sexuale si cu o alta eleva a aceluiasi liceu. Tanara sustine ca relatia sa cu Velez a inceput anul trecut, cand avea 16 ani. Cei doi si-au trimis initial mesaje, iar ulterior barbatul a invitat-o la el acasa. Ei au facut sex atat la locuinta lui, cat si in biroul sau din campusul unitatii de invatamant, scrieRTV.

Fata milionara, mama boschetara. Nadia are 26 de milioane de dolari, dar fara folos pentru familie. Halal fiica! Fotomodelul rus Natalia Vodianova si-a lasat parintele pe drumuri. Mama ei traieste de pe o zi pe alta, desi fiica ei detine o avere de 26.000.000 $. Larissa Vodianova (52 de ani) vinde placinte pe strazile din orasul Nijni Novgorod, Rusia, ca sa aiba ce pune pe masa. In ciuda faptului ca fiica ei, Natalia, de 33 de ani, are o avere de 26.000.000 $ (92,3 milioane de lei), femeia nu primeste un chior de la ea. De cand a devenit un fotomodel de succes si s-a maritat cu un milionar englez in 2001, blonda a uitat de unde a plecat. Si-a lasat parintele sa moara de foame si nu se ocupa deloc de bunastarea ei. Larissa si-a pierdut serviciul si, pentru un banut, femeia indura temperaturi de minus 10 grade Celsius ca sa vanda produsele de patiserie pe care le prepara acasa, anuntaClick.