Cum arata acum barbatul care a baut 10 cutii de cola pe zi. Un barbat in varsta de 50 de ani, antrenot de fitness, a dorit sa demonstreze tuturor cat de nociva este Coca Cola si s-a decis sa bea cate 10 cutii in fiecare zi. George Prior a tinut "dieta cu Cola" timp de o luna. A consumat in fiecare zi cate 10 cutii, iar la sfarsit a aratat tuturor rezultatele nocive ale acestei bauturi. Barbatul s-a ingrasat 12 kilograme si avea o pofta constanta de dulciuri, din cauza zaharului din Cola cu care isi obisnuise organismul. Pe langa asta, i-a crescut foarte mult tensiunea, iar la sfarsitul celor 30 de zile simtea nevoia sa bea Cola mereu, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Descoperire bizara facuta de soldatii rusi pe tarmul unei insule. Rezolvarea misterului a durat mai bine de 8 ani. Un monstru desprins, parca, din filmele de groaza. Asa au descris descoperirea facuta cativa soldati din Rusia, aflati in misiune intr-o zona din apropierea marii. Nu mica le-a fost uimirea, in schimb, atunci cand au vazut pe tarm ceea ce parea a fi scheletul unui animal preistoric. Nestiind despre ce este vorba, soldatii au decis sa transporte carcasa de animal gasita pentru a fi supusa mai multor cercetari de specialitate, anuntaStirileProtv.ro.

Femeie de 77 de ani face culturism ca un adolescent. Willie Murphy nu este o batranica obisnuita, ci un adevarat fenomen cand intra in sala de fitness. Batranica din Rochester, New York, SUA este capabila de antrenamente cu grad ridicat de dificultate, o provocare pentru oricine la orice varsta. Murphy a inceput acest hobby in urma cu cativa ani impinsa de la spate de o vointa de fier si de dorinta de a-si mentine sanatatea cu ajutorul acestui sport. "Multe femei ajung sa nu mai faca sport pe masura ce imbatranesc. Eu insa am decis sa fac ceva benefic pentru sanatate mea si pot spune ca am si alte avantaje. Nu e nevoie ca cineva sa ma ajute cu sacosele de cumparaturi si pot sa-mi imping singura masina daca raman in pana", a declarat amuzata Willie Murphy, informeazaClick.

Un politician italian se lauda cu vecinii lui exotici! Elogiu romului roman. Enrico Rossi, presedintele regiunii Toscana, se lauda pe reteaua de socializare Facebook cu vecinii lui, cativa romi romani, la adresa carora are numai cuvinte de lauda. Politicianul a publicat chiar si poze cu acestia, prezentandu-i pe fiecare in parte. "Ei sunt vecinii mei. Stam pe trotuarul din fata caselor noastre", a scris Rossi langa fotografii. El precizeaza ca acestia sunt foarte cumsecade, muncesc si sunt onesti, platindu-si toate darile catre stat. Enrico Rossi a incercat sa sublinieze astfel ca nu toti romii sunt hoti, asa cum nici toti italienii nu sunt mafioti, si ca se poate face o integrare a romilor in Italia, atat timp cat acestia respecta legile tarii. Cu toate acestea, imaginile postate de politicianul italian au iscat multe controverse pe reteaua de socializare, scrieLibertatea.

De 30 de ani au baut bere in 18.000 de baruri. Traiasca berea, ca asta ne-a unit! Cei mai petrecareti britanici din lume au sarbatorit 30 de ani de baute in cel de-al 18.000-lea bar din Marea Britanie. Pasiunea lor nesecata pentru licoarea pe baza de hamei si malt i-a imobilizat pe membrii grupului Black Country Ale Tairsters sa strabata tara-n lung si-n lat. Peter Hill (59 de ani), John Drew (61 de ani), Joe Hill (57 de ani) si Karl Bradley (60 de ani) au bifat anul acesta al 18.000-lea bar din Marea Britanie pe care l-au vizitat in scop... bahic. Gasca a serbat evenimentul cum nu se putea mai bine la o halba de bere. Desi nu toti au supravietuit maratonului, ei si-au amintit ca au dat prima bauta in 1984, iar de atunci au "vizitat" saptamanal cate un bar din Anglia, Tara Galilor, Scotia si Irlanda de Nord, anuntaClick.