Au invadat un intreg oras! Cersesc mancare si agreseaza turistii. Orasul Nara, din Japonia, a devenit cunoscut pe pan international datorita numarului foarte mare de caprioare care poate fi vazute pe strazi. In jur de 1.200 de cornute au invadat orasul Nara, fosta capitala a Japoniei intre 710 si 784, hartuind turistii si usurandu-i de mancare. Animalele se plimba libere pe strazi, intra nestingherite in restaurante sau in toalete publice, rontaie hainele si distrug gentile oamenilor, in cautare de hrana. Aceasta atitudine agresiva a caprioarelor deriva din secole intregi de adoratie a acestor fiinte sacre. Potrivit legendei, zeul Takemikazuchi, ocrotitorul orasului, a intrat in Nara calare pe o caprioara alba. asa ca in ultimii 1.300 de ani caprioara a fost considerata un animal sacru, ce vegheaza asupra locuitorilor acestei zone. Pana in 1637, oricine vana o caprioara era pasibil de pedeapsa cu moartea, iar dupa al Doilea Razboi Mondial, aceste animale au fost clasificate drept comori nationale si au fost protejate prin lege, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un demon a ucis un pacient intr-un spital? Imagini care iti dau fiori! O fotografie surprinsa intr-un spital a facut inconjurul Internetului. Imaginea, realizata de o aistenta, infatiseaza o creatura, cu picioare imense, de culoare neagra, care sta deasupra patului bolnavului. Conform marturisirii asistentei, persoana care se afla pe patul de spital a decedat la cateva ore dupa ce "demonul" se pogorase asupra sa, anuntaLibertatea.

Au facut steag din 50.000 de oameni. India a stabilit duminica un nou record mondial. 50.000 de voluntari au realizat la Chennai, capitala statului Tamil Nadu, din estul tarii, cel mai mare steag uman din lume. Recordul a fost detinut pana la 7 decembrie de Pakistan, unde 28.957 de oameni s-au adunat sa dea forma steagului lor national. "Este primul record de acest fel in India si scopul realizarii acestuia a fost de a insufla sentiemente de patriotism tinerelor generatii", a spus organizatorul Syeda Subasi, informeazaClick.

Povestea femeii care la 28 de ani arata ca la 70. Afectiunea de care sufera afecteaza doar 10 persoane din intreaga lume. Hu Juan din China este o femeie de 28 de ani care arata insa ca o batrana din cauza unei boli care ii afecteaza piele. Doar zece persoane din intreaga lume sufera de aceasta afectiune. Hu este singura persona din China diagnosticata cu boala Cutis laxa, o afectiune care imbatraneste prematur pielea. Femeia nu se mai uita in oglinda pentru ca desi are doar 28 de ani, ea arata precum o batrana de 70 de ani. Hu a observat ca are o problema acum 11 ani, dupa ce l-a nascut pe primul ei copil. Pielea ei si-a pierdut elasticitatea, si in timp a devenit plina de riduri si imbatranita. Hu a incercat chiar sa se sinucida din cauza depresiei in care intrase. Ea nu se poate uita in oglinda si refuza sa mai plece din casa. In ciuda acestei probleme, sotul ei nu a abandonat-o. El incearca sa o ajute si sa gaseasca un leac pentru boala, scrieStirileProtv.ro.

Calutul pitic, senzatia internetului. Un calut simpatic, care sufera de o forma rara de nanism, a devenit noua senzatie pe internet, dupa ce proprietara lui a postat un film cu el pe Facebook. Inalt de doar 50 de centimetri, Shammy are o treime din dimensiunea normala pentru varsta lui de cinci luni. Stapana calutului a adunat 5.000 de fani pe o pagina dedicata lui si a scris si o carte despre povestea simpaticului animalut. "Este cel mai afectuos, uneori se poarta ca un catelus. Prefera sa stea cu mine decat cu restul cailor", explica Michele Puryear, stapana lui, proprietara a unei ferme in statul american Georgia. Medicii veterinari sustin, din pacate, ca boala lui Shammy ii va crea mari probleme in urmatorii ani, anuntaLibertatea.

In pielea goala pentru apararea animalelor. Circa o suta de activisti apartinand asociatiei AnimaNaturalis s-au dezbracat duminica, 7 decembrie, la Barcelona, de dragul animalelor, potrivit ziarului "Bild". Ei nu s-au sfiit sa se despoaie la pielea goala, desi temperatura nu depasea 11 grade Celsius. In jur de o suta de persoane au fost protagonistele unor poze colective de nuduri. Aceastea fac parte din asociatia AnimaNaturalis si s-au dezbracat la pielea goala, stropindu-se cu sange artificial, in Piata Rey de Barcelona. Activistii au vrut sa arate numarul de animale care sunt sacrificate pentru confectionarea unei haine si au protestat impotriva folosirii pieilor de animale in industria de pielarie, informeazaClick.