Traieste in doar 24 de metri patrati, dar are un spatiu urias. Desi locuieste in doar 24 de metri patrati, Christian Schallert a amenajat totul cu multa creativitate. Vei ramane uluit cand vei descoperi cum si-a organizat acest barbat locul in care traieste! Barbatul a studiat difverse reviste de specialitate, unde a gasit o multime de sfaturi practice pentru amenajarea eficienta a unui apartament de mici dimensiuni. Christian Schallert nu e adeptul luxului, de aceea considera ca omului ii sunt necesare doar cateva lucruri esentiale: asternuturi curate, o saltea confortabila, un frigider, apa curenta si un cuptor la care sa poata gati atunci cand are nevoie. Dar ceea ce e cu totul surprinzator e amenajarea ingenioasa a lucrurilor care stau atat de bine ascunse in spatele usilor. Concluzia? Cand ai o casa mica, esti extrem de ordonat si toate lucrurile sunt foarte bine organizate. Va lasam sa admirati imaginile si sa furati cateva idei, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Asa arata o "comoara" de 15 milioane de euro! 60 de automobile rare, descoperite la o ferma abandonata din Franta. Descoperire senzationala la o ferma abandonata din Franta. Circa 60 de automobile de colectie rugineau in anonimat, inainte ca doi specialisti francezi sa constate cat sunt de valoroase. Automobilele au fost descoperite in urma cu trei luni de mostenitorii unui fost mare magnat francez, Roger Baillon. Acestia au contactat specialistii de la casa de licitatii Artcurial pentru a stabili valoarea masinilor care zaceau abandonate la ferma. Pierre Novikoff si colegul sau, Matthieu Lamoure, au constatat ca se afla in fata unei descoperiri epocale. Masinile, care for fi scoase la licitatie in februarie 2015, ar valora peste 15 milioane de euro, anuntaLibertatea.

Ce ciudata! A ajuns sa manance hartie igienica, in timpul sarcinii. In timpul sarcinii, multe femei descopera ca alimente pe care nu le-au suportat niciodata sunt cu adevarat delicioase si dezvolta o adevarata obsesie pentru ele. Dar cine s-ar astepta ca hartia igienica sa devina... un aliment gustos? Ei bine, i s-a intamplat unei tinere de 25 de ani din Lincolnshire, Marea Britanie. Jade Sylvester a inceput sa manance hartie igienica in perioada in care era insarcinata cu fiul ei, Jaxon. Intre timp, femeia, mama a patru copii, a ajuns sa manance un sul in fiecare zi. Acest apetit pentru obiecte care nu sunt in niciun caz bune de mancat are si un nume: boala Pica. Cei care sufera de aceasta afectiune ajung sa consume cu pofta obiecte precum covoare, farduri, lumanari bureti etc, informeazaClick.

Cum arata femeia care de 20 de ani nu a mai iesit din casa din cauza unei boli pe care medicii nu o pot diagnostica. Shabana Islam are 35 de ani, iar de 20 nu a mai iesit din locuinta sa, din Londra. Femeia sufera de o boala de piele care ii provoaca dureri ingrozitoare la contactul cu lumina naturala. Medicii care au consultat-o cred ca este vorba despre o forma extrem de rara de deramtita, o boala care ii usuca pielea atat de rau incat aceasta se crapa si sangereaza. Specialistii nu pot insa sa ii puna un diagonistic clar, pentru ca nu au mai vazut niciodata un astfel de caz. Zilnic, ea isi da pe toata pielea cu o crema speciala impotriva deshidratarii, insa, imediat dupa ce intra in tesut, problema revine, iar Shabana are dureri ingrozitoare. Lumina naturala nu face decat sa ii agraveze situatia, scrieStirileProtv.ro.

Un roman i-a cucerit pe nord-irlandezi cu vocea lui. Un roman a uimit intreg orasul Belfast cu vocea lui incredibila. Cei care s-au plimbat luni prin Corn Market, o zona centrala cu magazine din orasul irlandez, au avut parte de o surpriza placuta: romanul Carlos Aflat i-a colindat. In varsta de 45 de ani, Aflat a povestit, pentru belfasttelegraph.co.uk, ca prefera sa cante in centru pentru ca acolo sunt multe femei frumoase. "Imi place mult Belfast, intotdeauna mi-a placut. Imi plac femeile frumoase de aici, imi zambesc mereu si se poarta frumos. Imi dau si bani, dar nu asta e important pentru mine. Ma bucur sa vad ca imi zambet", a spus romanul, pe care irlandezii il compara cu faimosul Michael Bubble, anuntaClick.