Mesajul amenintator lasat de un vecin furios pe usa unei nimfomane care deranja un bloc intreg. Un vecin furios a amenintat o femeie care obisnuia sa faca prea mult zgomot in timpul sexului si i-a lasat un mesaj amuzant pe usa. Un alt locatar a fotografiat anuntul si l-a postat pe internet, acesta devenind in scurt timp viral. Citeste mai mult peRtv.net.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un iluzionist a facut-o de oaie la un show pentru copii. Era sa dea foc platoului si sa sfarseasca tragic. Numerele de magie in direct sunt un bun prilej pentru iluzionisti sa arate de ce sunt in stare. Sau nu. Un magician invitat la o emisiune pentru copii din Brazilia a incercat sa faca un numar de magie cu foc. Din pacate pentru el, lucrurile au scapat de sub control si barbatul a fost aproape sa dea foc si platoului si gazdei emisiunii, relateazaLibertatea.ro.

S-a ascuns sub pat, goala, pentru a-si surprinde iubitul! Nu se astepta deloc la ce a urmat. O tanara din Marea Britanie a avut parte de o experienta pe care nu o va putea uita niciodata, dupa ce s-a hotarat sa-i faca o surpriza iubitului ei. Fata, in varsta de 22 de ani, fusese ceruta in casatorie de iubitul ei, motiv pentru care a vrut sa-l surprinda intr-un mod placut. Integral peClick.ro.

Se lauda cu un bust impresionant, asa ca a decis sa faca bani din asta. Ce idee a avut sotia unui politician britanic. Sotia unui politician din Marea Britanie a descoperit o modalitate inedita de a face bani, dupa ce a vazut cat succes au selfie-urile postate de ea pe Twitter. Karen Danczuk are peste 25.000 de fani pe reteaua de socializare pe care ii incanta cu imagini in care apare imbracata sumar sau in care isi expune bustul generos, relateazaStirileProtv.ro.

S-au pozat in fiecare anotimp, in fata casei lor. Cum arata ultima fotografie a acestor batrani.Doi batrani, a caror identitate este necunoscuta, s-au pozat in fiecare anotimp, in fata casei lor. Ultima imagine este sfasietoare. Fotografiile ii surprind pe cei doi soti in diferite anotimpuri, impreuna. Pe langa frumusetea naturii, putem observa si semnele batranetii care, cu fiecare imagine, devin din ce in ce mai evidente. Detalii insotite de galeria foto peClick.ro.

Facebook i-a inchis imediat contul din cauza numelui. Cum il cheama pe un tanar din Honolulu. Facebook incearca sa reduca numarul de conturi false sau inactive, insa algortimul dupa care determina ce cont este real si care trebuie sters i-a dat mari batai de cap unui tanar din Honolulu, relateazaStirileProtv.ro. Chase Nahooikaikakeolamauloaokalani Silva s-a trezit cu contul sau de pe reteaua sociala suspendat si a primit un mesaj de la Facebook in care era anuntat ca acest lucru se intampla din cauza numelui sau: "Va anuntam ca am suspendat temporar contul dumneavoastra deoarece pare ca utilizati un nume fals".