Descoperirea care arata ce s-a intamplat cu oamenii acum 10.000 de ani. Cercetatorii pastreaza secretul. Arheologii indieni au facut o serie de descoperiri epocale intr-o serie de pesteri din regiunea Charama, din statul indian Chhattisgarh. Numeroase picturi rupestre, care infatiseaza fiinte extraterestre, cu o vechime de peste 10.000 de ani ridica numeroase semne de intrebare cu privire la istoria civilizatiilor care au trait in zona respectiva, anunta RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cu pasarica la vedere! Asa arata englezoaicele dupa cea mai mare betie a anului. In ultima vineri dinaintea Craciunului, oamenii din Marea Britanie iau cu asalt barurile si cluburile, dand de furca politistilor si spitalelor. Cea mai mare mahmureala anuala din Marea Britanie are loc in Vinerea Nebuna, care marcheaza inceputul sezonului de petreceri festive. Cele mai multe companii isi inchid birourile pentru o binemeritata vacanta de Craciun, asa ca angajatii au un motiv serios de a se petrece, scrie Click.

Ce a facut o tanara din SUA dupa ce bunica ei i-a refuzat cererea de prietenie pe Facebook. O tanara in varsta de 27 de ani din SUA si-a palmuit bunica, dupa ce aceasta i-a refuzat cererea de prietenie pe Facebook. Rachel Hayes s-a enervat dupa ce bunica sa in varsta de 72 de ani i-a refuzat cererea de prietenie pe Facebook, au declarat politistii din Seminole, Florida, citati de Daily Mail, care au arestat-o pe agresoare, potrivit Gandul.

Traieste intr-un ceainic, in padure, de 8 ani. Chinezul Gu Yuezi, de 64 de ani, si-a construit o casa sub forma de ceainic intr-o padure din apropiere de satul Chen, provincia Guangdong. Superba sa locuinta este compusa dintr-un dormitor, sufragerie si baie si poate gazdui 20 de oameni. "Ceainicul" e asezat pe trunchiurile a sase copaci. Fost designer, Gu Yuezi traieste in ciudata sa locuinta din 2006, de cand s-a izolat de lume, anunta Click.

Dorinta unei femei a socat internautii. Iata ce a cerut pe patul de moarte o americanca. Connie Lay, o americanca din statul Indiana, a socat internautii cu dorinta sa adusa pe patul de moarte. Femeia a marturisit ca ultima sa dorinta inainte sa moara e ca Bella, un ciobanesc german de care era foarte atasata, sa fie eutanasiata si ingropata alaturi de ea, potrivit StirileProTv.ro.