Clipul bizar cu doi romani si un crap a ajuns in presa internationala. Ce scriu britanicii. Un clip explicit in care doi barbati fac sex oral cu un crap a devenit viral pe internet si a ajuns in presa din Marea Britanie, care scrie ca cei doi ar fi din Romania.Intre timp, clipul publicat pe 4chan si VidMax a fost sters, insa imaginile au declansat un val de reactii negative din partea utilizatorilor socati de comportamentul celor doi barbati. "Ce este in neregula cu acesti oameni? Cum ramane cu cruzimea impotriva animalelor?", au scris cativa internauti furiosi la adresa gestului celor doi, potrivit stirileprotv.ro.

faze tariFoto: Colaj foto

Cristiano Ronaldo are statuie cu erectie. Starul lui Real Madrid Cristiano Ronaldo a participat la Funchal, orasul sau natal, la dezvelirea propriei statui. Realizata de Ricardo Velosa, sculptura din bronz inalta de 3,40 metri si in greutate de 800 de kilograme a fost amplasata in Praca do Mar, pe malul marii, acolo unde trec majoritatea turistilor. Totusi, ce atrage atentia operei respective este zona genitala, "membrul" fotbalistului parand a fi mai degraba in erectie. Interesant e ca aceeasi imagine o infatiseaza Ronaldo si atunci cand pozeaza pentru colectia sa de chiloti, desi gurile rele sustin ca e "lucrat" in photoshop, potrivit Click.ro.

Hoti versati sa forteze intrarea "la minut"! Nici o usa nu e nuca tare pentru spargatori. Chiar si cele mai noi usi de productie occidentala, cu un sistem sofisticat de inchidere - e adevarat, mecanic -, pot fi descuiate de banditii cu talent ingineresc si mana de aur in mai putin de un minut! Vechea "pontoarca" (n.r. - un soi de agrafa de metal) nu a murit, ci a evoluat odata cu yalele. Ultima fita printe "springari" (n.r. - spargatori de apartamente) este o "pontoarca" poleita cu folie de aluminiu, model importat de prin Italia. Dispozitivul introdus in yala este rotit cu miscari fine pana ce foita de aluminiu care ajuta cheia bruta ia forma zimtilor broastei si sistemul cedeaza in fata amprentei false, scrie Libertatea.ro.

Arsenie Boca a fost eliberat de securisti din inchisoare DE FRICA. In fiecare noapte se intampla o minune. Frica celor care il tineau captiv pe sfant a pornit de la faptul ca in fiecare noapte, la miezul noptii, usile inchisorii se deschideau singure... "Intr-o seara, unchiul lui Baglazan Dumitru, care lucra in Securitate, i-a spus ca in noaptea aceea o sa il ia cu el sa vada un calugar de la Sambata, care deschide rugandu-se usile de la inchisoare. "Asa ca am ajuns acolo seara, fiind si eu curios sa vad. Toata Securitatea era atunci acolo. Eu am stat pe scari, ca nu am mai avut loc sa intru, si cu totii asteptam sa vina ora 12.00 noaptea sa vedem daca-i adevarat. Si, ce sa vezi, nu asa ca s-a deschis doar un lacat, norocul meu a fost ca m-am tinut de balustrada scarilor, ca la 12.00 noaptea bara de la usa temnitei a sarit cat colo si tot amarul de lume care era jos s-a napustit inspaimantata pe scari in sus...", povesteste nepotul securistului Bglazan, potrivit romaniatv.net.

Sansele sunt de 1 la 300.000. Ce au patit doi hoti din Rusia dupa ce au jefuit o biserica. Oamenii cred ca e pedeapsa divina. E pedepsa divina, au spus rusii, scuipandu-si in san, dupa ce au vazut un filmulet cu o masina lovita de fulger. Filmata de camera de bord a unui vehicul din spate, masina a explodat din senin facandu-se tandari. Interesant este ca inauntru se aflau niste hoti care tocmai jefuisera o biserica din Sankt Petersburg si tocmai de aceea oamenii cred ca i-a pedepsit Dumnezeu. Nici unul dintre hoti nu a scapat cu viata, potrivit stirileprotv.ro.