Cele mai surprinzatoare miracole de Craciun, intamplate oamenilor obisnuiti. Intr-o lume in care multi si-au pierdut speranta, se mai intampla si lucruri iesite din comun, dar cat se poate de reale. Exista, cu adevarat, miracole de Craciun? Protagonistii intamplarilor de mai jos ar putea jura ca da, deoarece au trait, pe pielea lor, momente de nedescris. In cele ce urmeaza, puteti afla cateva astfel de povesti ce par de domeniul fantasticului. In anul 1959, Joyce Wharton a ramas orfana de ambii parinti, dupa ce acestia s-au prabusit cu elicopterul, intr-o zona greu accesibila din statul Washington. Ramasitele aeronavei au fost descoperite abia dupa 15 ani de la acest eveniment tragic, iar fata raposatilor avea, in sfarsit, unde sa-si planga parintii. Din pacate, singurul obiect recuperat de autoritati a fost un portofel. Anii au trecut, iar femeia, care locuieste in New Jersey, a primit, zilele trecute, un telefon de la barbat pe nume Nick Buchanan. Omul, de meserie padurar, avea pentru ea o veste minunata: gasise in munti, in anul 1997, verigheta mamei sale. Ani la rand, el o cautase pe fata celor care au murit in accidentul de elicopter, dar nu a reusit sa o gaseasca decat in luna decembrie a anului 2014, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O prostituata declarata moarta din cauza unei partide de sex a inviat. Cazul unei prostituate din Bulawayo, Zimbabwe, care a fost declarata moarta in urma unui act sexual cu un client, i-a socat pe politisti, dar si pe martorii oculari. Se pare ca prostituata, pe nume MaNdlo, a ramas fara suflare in urma unui act sexual cu un client. Politistii care au venit sa ridice trupul femeii au fost socati. Acestia au incremenit pur si simplu cand tanara s-a ridicat din cosciug si a inceput sa tipe la ei. "Vreti sa ma omorati!? Ajutor!", tipa femeia, astfel ca a atras atentia si oamenilor care treceau pe strada. "A fost parca o scena dintr-un film. Oamenii fugeau in diferite directii. A fost infricosator pentru ca am fost cu totii convinsi ca ea a murit. Era extrem de rece. Miracolele se intampla cu siguranta", a declarat un martor, anunta Libertatea.

Nu a vrut sa fie singur de Craciun, asa ca s-a transformat in propria lui iubita. Gestul bizar al unui japonez face senzatie. Un japonez deprimat ca isi va petrece Craciunul singur a decis sa se transforme el insusi in..."iubita lui". Daca in restul lumii, Ziua Indragostitilor este sarbatorita pe 14 februarie, in Japonia, Ajunul Craciunului este considerata a fi cea mai romantica zi din an. Asa ca, suparat ca isi petrece sarbatorile singur, un japonez s-a costumat in diverse tinute sexy, s-a fotografiat si a publicat pozele pe contul sau de Twitter. "Din moment ce nu am o iubita de Craciun, o sa devin eu insumi iubita mea", a anuntat tanarul. Pentru costumatii, el s-a folosit si de peruci si a avut grija sa se epileze, astfel incat, in unele imagini, e aproape imposibil sa-ti dai seama ca apare un barbat, informeaza StirileProtv.ro.

Il astepti in fiecare an cu nerabdare, dar stii cine este, de fapt, Mos Craciun? Mos Craciun este, zilele acestea, pe buzele tuturor, dar cati dintre cei care primesc daruri de la el stiu, de fapt, cine este batranul atat de iubit de copii si nu numai? Numele lui Mos Craciun este legat de mai multe legende transmise pe cale orala care, odata cu trecerea timpului, s-au tot schimbat. De pilda, una dintre aceste legende spune ca blajinul batranel era, la inceput, un barbat foarte hain si razbunator. Intr-o zi cand, cuprinsa de durerile travaliului, Maica Domnului ii cere adapost lui Mos Ajun, acesta refuza, spunand ca este sarac, si o trimite la fratele lui mai bogat, Mos Craciun. Fecioara se duce, dar nu o gaseste acasa decat pe sotia lui, Craciunita, scrie Click.

Povestea uimitoare a ursului care si-a pedepsit calaul. Padurea e din ce in ce mai mica, mai neincapatoare pentru fiarele care, flamande, ies tot mai des din barlogurile lor. Purtati de instinctul firesc de a se hrani, ursii bruni care vietuiesc pe langa Muscel (judetul Dambovita) se apropie din ce in ce mai des de gospodariile oamenilor. Un fruct uitat in curte, pe o masa, sau asezat intr- un cos, este o atractie irezistiba pentru uriasul animal. Nu mai vorbim despre o oaie sau o capra lasata nesupravegheata. Pe de alta parte, nici satenii nu sunt bucurosi de apropierea tot mai mare a salbaticiunilor de curtile lor. Astfel, ursul, caruia padurea nu prea mai are ce sa-i ofere, a ajuns din vanator, vanat. A intrat in catarea pustii omului, care i-a declarat razboi, informeaza Libertatea.