Sansele erau de 1 la 70 de milioane. O femeie a nascut cvadrupleti dupa 8 ani de infertilitate. O femeie care s-a luptat 8 ani de zile cu infertilitatea a primit un cadou de sfarsit de an incredibil, aducand pe lume patru fetite sanatoase.Cele doua perechi de gemene identice - Indie, Esme, Scarlett si Evangeline - s-au nascut cu doua zile inainte de finalul lui 2014 prin cezariana. Tyson, tata celor patru fetite, a postat pe site-urile de socializare imagini cu familia extinsa, dupa ce sotia sa a avut o nastere pentru care sansele sunt de 1 la 70 de milioane, relateaza Daily Mail, citat de stirileprotv.ro.

teoria conspiratieiFoto: youtube.com

Exista o imparatie secreta sub Terra? Pe unde se poate intra. De-a lungul timpului au aparut multe marturii despre posibila viata secreta de sub scoarta terestra.Printre acestea, documente, gravuri, si sculpturi foarte vechi care descriu Imperiul Agartha, despre care se spune ca se afla sub Terra. Aceasta imparatie secreta s-ar intinde prin tuneluri subterane, in toate partile lumii, iar cei care locuiesc aici se afla sub autoritatea Regelui Lumii. Un soare interior Un scriitor francez de la sfarsitul secolului al XIX-lea, si anume marchizul Saint-Yves d'Alveydre, despre care circula legenda ca avea posibiltatea de a se dedubla si de a se proiecta in astral, declara in cartea sa "Misiune in India" (1910), ca a fost condus de un ghid in Agartha, scrie EVZ.ro.

Se-ntampla si la case mai mari: un preot britanic a reusit sa-i DEZGUSTE pe toti enoriasii. Un vicar din Marea Britanie si-a uimit enoriasii dupa ce a deshumat mai multe morminte de langa biserica unde slujeste pentru a-si construi o casa unde sa locuiasca el si familia lui. Locuitorii din zona Bisericii Baptiste din Loughton au urmarit muti de uimire cum ramasitele de la mai multe morminte datand din 1860 au fost tranferate in sicrie si duse in in alta parte, potrivit Daily Mail. ReverendulWayneDulson este acuzat de lipsa de sensibilitate si ca il intereseaza numai banii.

Un obiect cosmic misterios detectat in apropierea gaurii negre din centrul Caii Lactee.Un obiect cosmic misterios a fost descoperit de astronomi in apropierea relativa a gaurii negre supermasive din centrul galaxiei noastre, Calea Lactee, conform unui material publicat de SPACE.com si preluat de Agerpres. Acest obiect astronomic pare similar unui nor de gaze cosmice aflat pe o orbita in jurul gaurii negre centrale si descoperit in urma cu 13 ani. Astfel, obiectul nou descoperit ar putea fi unul dintr-o serie de nori de gaze cosmice ce ar putea fi devorati in curand de gaura neagra. Obiectul nou descoperit a primit numele G1 si este similar obiectului denumit G2 aflat tot in zona centrului galactic, ce a fost studiat de astronomii germani de la Institutul Max Planck pentru Fizica Extraterestra. Cercetatorii au lansat ipoteza ca este vorba despre un nor de gaze cosmice.

Scandal dupa ce o femeie din China a postat pe internet o poza cu copilul ei. Unde se afla bebelusul de noua luni. Xue Hsueh, o femeie in varsta de 26 de ani, din China, a dat nastere unui scandal pe internet, dupa ce a postat o poza in care isi tine copilul, de doar noua luni, intr-o geanta. Tanara isi tinea copilul in geanta in timp ce vorbea cu niste prieten, iar unul i-a facut o poza. Xue a fost atat de incantata de cum a iesit incat a postat-o pe internet, potrivitMetro. Insa efectul nu a fost cel asteptat. Numeroase persoane au criticat-o si au asemanat-o cu Paris Hilton, care obisnuia sa-si care catelul intr-o geanta de firma, scrie stirileprotv.ro.