S-a trezit in mijlocul operatiei pe creier si i-a intrebat pe medici ce fac. O adolescenta de 19 ani s-a trezit in mijlocul operatiei pe creier si i-a intrebat pe medici ce fac, inainte de a vorbi despre pisici. Iga Jasica se afla la un spital din sud-vestul Poloniei pentru a i se indeparta o crestere cancerigena de pe creier. In mijlocul operatiei, efectul anestezicului s-a dus, iar fata s-a trezit si a inceput sa vorbeasca cu medicii, conform Mirror.co.uk, citat de Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Au parut robotii care invata sa gateasca cu ajutorul unor videoclipuri de pe YouTube. Cercetatori de la Universitatea din Maryland si de la centrul de cercetare australian NICTA au gasit o noua metoda prin care ii invata pe roboti sa foloseasca unelte. Robotii privesc videoclipuri pe YouTube si copiaza ceea ce vad, transmite VentureBeat.com. Retelele neurale artificiale ale robotilor dezvoltati de echipa de cercetatori sunt capabile sa invete din surse precum cele audio, video si imagini, potrivit Gandul.

Adevarul despre viata la Conacul Playboy: "E ca o inchisoare". Timp de patru decenii, Conacul Playboy a fost simbolul petrecerilor nebunesti si al fetelor frumoase, dornice de distractie. Casa lui Hugh Hefner era locul unde celebritatile de la Hollywood veneau pentru a se distra. Insa in ziua de azi, grandioasa locuinta nu mai are stralucirea de altadata, conform unor gemene care locuiesc cu Hefner si restul iepurasilor Playboy, aflam din Click.

Faceau partide de sex zgomotoase, dar s-au revansat fata de vecin. Ce mesaj i-au lipit pe usa. Un cuplu lipsit de prejudecati s-a gandit sa-i faca o surpriza vecinului din apartamentul alaturat, dupa acesta din urma s-a plans de zgomotele pe care cei doi le produceau. Un cuplu de tineri casatoriti a lipit un bilet pe usa vecinului nemultumit in care il anuntau ca au facut eforturi pentru a-l multumi in noul an si au facut eforturi mari pentru a nu-l mai deranja, potrivit RTV.net.

A luat sacosa cu toate incasarile supermarketului, din greseala. Ce a facut barbatul cand a ajuns acasa si a vazut banii. Un barbat din Marea Britanie si-a facut cumparaturile in supermarketul Tesco, iar cand a ajuns acasa si s-a uitat in punga avea peste 2.000 de lire sterline si nici urma de produse. El s-a intors imediat inapoi la magazin. Kristian si-a dat seama ca in punga se aflau incasarile magazinului si ca a luat din greseala sacosa. Surprinzator, punga cu bani se afla pe tejghea, in locul in care isi pun oamenii cumparaturile in geanta, anunta Stirile Pro Tv.