S-a plimbat trei ore cu un cutit infipt in cap. Un taximetrist brazilian s-a prezentat la spital cu un cutit infipt in cap, dupa mai bine de trei ore de la producerea agresiunii asupra sa, perioada in care acesta nu constientizase ce s-a intamplat. Juacelo Nunes de Oliviera, un brazilian in varsta de 39 de ani s-a prezentat la spital cu un cutit infipt in cap. Acesta a fost injunghiat de patru ori in urma unei altercatii petrecute intr-un bar din Agua Branca, o provincie din nord-estul Braziliei, iar ultima lovitura s-a oprit in capul barbatului. Acesta a fugit cu tot cu arma agresorului infipta in cutia craniana si a constientizat acest lucru dupa mai bine de trei ore si s-a prezentat la spital, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Goala pusca, s-a blocat pe horn! A vrut s-o faca pe Mos Craciun? O americanca de 35 de ani a incercat sa patrunda, dezbracata complet, in casa fostului ei iubit, intr-un mod cu totul original: pe horn. Pompierii s-au chinuit doua ore ca sa o scoata pe femeie de pe cosul caminului. Femeia, din Woodcrest, California, a vrut sa-i faca o vizita, la 5 dimineata, fostului iubit, Tony Hernandez, cu care are trei copii. Aceasta a batut la usa, a sunat, insa barbatul nu i-a raspuns, pentru ca nu a auzit-o. Cum nu i-a deschis nimeni, americanca nu a renuntat la ideea de a-si vedea ex-ul si a incercat sa patrunda in casa precum... Mos Craciun, pe horn. Insa americanca s-a gandit sa-si dea mai intai hainele jos, ca sa incapa pe cosul caminului. Numai ca, la un moment dat, aceasta a ramas blocata intr-un perimetru de 30 de centimetri patrati si, panicata, a inceput sa strige dupa ajutor, anunta Libertatea.

Gradinitele vor fi obligate sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi. Angajatii gradinitelor din Marea Britanie vor fi obligati sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi, confom unei strategii de prevenire a terorismului redactata de Ministerul britanic de Interne. Aceasta regula, care vizeaza de asemenea angajatii scolilor, colegiilor, universitatilor, inchisorilor si spitalelor, are ca scop "sa impiedice oamenii sa fie implicati in terorism", relateaza The Independent, in editia electronica. Conducerea scolilor "trebuie sa evalueze riscul ca elevii sa fie atrasi de terorism, inclusiv de sprijinirea ideilor extremiste care fac parte din ideologia terorista", se arata intr-un document consultativ privind Strategia de Prevenire, care face parte din proiectul de lege privind Combaterea Terorismului si Securitatea, dezbatut de Parlament, informeaza Click.

Scandal in Australia, provocat de doua tinere. Ce au facut intr-un cimitir. Doua tinere din statul australian Victoria au provocat un scandal intreg, dupa ce au fost fotografiate in timp ce stateau la soare, incercand sa se bronzeze, in costum de baie, pe doua morminte din cimitirul Glenmaggie. Persoanele ingropate in cele doua morminte sunt decedate de 30 de ani si au rude in zona, lucru care a amplificat scandalul, potrivit Metro. "Ma dezgusta sa vad aceste fete bronzandu-se pe morminte. Este o lipsa completa de respect fata de cei plecati dintre noi", a spus cineva pe Facebook. Peter Coleman, una dintre persoanele care administreaza cimitirul, a spus ca toti cei din comunitatea locala sunt dezamagiti, scrie StirileProtv.ro.

Super-oferta! Te ciopleste in gheata. Dupa chipul si asemanarea ta! Artistul britanic Asanga Amerasinghe a lansat o moda bizara in Anglia: iti face statuie din gheata, in marime naturala. Cum iarna e inca-n puteri, britanicul a fost asaltat deja de mii de cereri. Jill Foster, de 40 de ani, a fost prima care a "spart" gheata si a comandat o sculptura. Desi a scos din buzunar 1.500 $ (5.661 de lei) si a putut sa-si priveasca chipul inghetat doar 24 de ore, Jill se declara incantata. Daca vremea va fi mai rece in perioada urmatoare, ea spera sa le faca sculpturi si celor doua fiice, pe care le va aseza in curtea casei, anunta Click.