Ups, dom' primar s-a facut femeie. Madhu Kinnar, de 35 de ani, este primul primar transsexual din India. El a fost ales edilul oraselului Chhattisgarh, duminica, dupa ce si-a zdrobit adversarii inscrisi in cursa pentru alegerile locale. Barbatul, care a devenit femeie anul trecut, a fost primit cu urale de sustinatorii sai. Kinnar a purtat tinuta femeiasca traditionala si a sarbatorit victoria cu dans si muzica in mijlocul cetatenilor sai. In aprilie 2013, Curtea Suprema din India a recunoscut legal transsexualii ca fiind al treilea gen si a cerut tratament egal pentru ei, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Scene de cosmar la un show de talente transmis in direct. Un aruncator de cutite isi tinteste de doua ori asistentul. O trupa de aruncatori de cutite a descoperit ca un show tv transmis live nu este cel mai bun mod prin care se poate promova, dupa aparitia aproape tragica avuta la un show de talente lituanian. Juriul, spectatorii din sala si oamenii care au urmarit de acasa show-ul "Lituanienii au talent" au fost cat pe ce sa faca atac de cord cand a venit randul aruncatorului de cutite. Acesta si-a taiat de doua ori asistentul in timpul evolutiei de-a dreptul periculoase, relateaza Daily Mail. Prima data, asistentul, imbracat in costum militar de ceremonie, a fost taiat la mana stanga. El tinea in mana niste carti de joc supradimensionate pe care "maestrul" trebuia sa le prinda de panou cu cutitele. A reusit sa tinteasca o carte, dar la urmatoarea lovitura cutitul i-a taiat asistentului mana stanga. Acesta a incercat sa-si pastreze calmul, insa pe fata lui se citea groaza, anunta StirileProtv.ro.

Si-a infipt 2500 de ace in spate de dragul taurilor. Fanny Pachon, o femeie in varsta de 35 de ani, din Columbia, a recurs la un gest extreme, in semn de solidaritate cu taurii folositi la sangeroasele coride. Femeia, o militanta pentru drepturile taurilor, a indurat sa fie intepata pe spate de nu mai putin de 2500 de ace, din dorinta ei de a atrage atentia oamenilor asupra suferintei prin care trec aceste animale folosite la corida. In plus, ea i-a provocat pe matadori sa-i urmeze exemplul. "Daca sunteti asa de curajosi, va provoc sa simtiti ceea ce experimenteaza taurii", le-a transmis ea. Fanny Pachon consider ca acest sport este barbar si crud si vrea sa fie interzis in tara sa natala, Columbia. Pe langa sedinta de acupunctura simbolica, femeia si-a tatuat pe bratul drept imaginea unui taur insangerat, informeaza Click.

Halesti un hamburger de 1,2 kg si nu-l mai platesti. Iubitorii de fast-food au acum ocazia sa manance pe saturate, intrun pub din orasul italian Rimini, unde se serveste hamburgerul de... 1,2 kilograme. Preparatul- gigant contine o chifla uriasa, cu susan, si o "chiftea" de carne de vita, de 800 de grame, cascaval, fiind servit pe o tava imensa, impreuna cu o portie generoasa de cartofi prajiti. Patronii barului Man vs BBB au lansat si o provocare clientilor: cine reuseste sa manance tot din farfurie in 25 de minute nu mai plateste hamburgerul. Altfel, scot din buzunar 30 de euro, scrie Libertatea.

Cosmeticiana a facut exces de zel cu Kim Jong-un. Cum arata dictatorul. Cosmeticiana lui Kim Jong-un (31 de ani) a cam facut exces de zel in momentul in care a pus mana pe penseta si i-a aranjat sprancenele temutului dictator. Liderul Coreei de Nord apeleaza des la tot felul de metode de infrumusetare, dar o face destul de discret, pentru ca poporul sa nu vada grija lui pentru aspectul fizic. Insa, ultima vizita pe care i-a facut-o cosmeticiana n-a putut cu niciun chip sa treaca neobservata. Asta, deoarece liderul comunist a ramas... aproape fara sprancene. Spre deosebire de anii trecuti, cand avea sprancenele lungi si stufoase, Kim Jong-un pare acum un adolescent care a incercat sa se penseze singur. Avand in vedere, insa, ca nu a rectificat greseala cosmetica cu ajutorul machiajului, este posibil ca Jong sa fie chiar multumit de forma... ciudata a sprancenelor lui, anunta Click.