Ce familie! El a venit cu micul dejun la pat, ea l-a impuscat. Cea mai originala familie americana! Zia Zegule, de 28 de ani, a vrut sa ii faca o surpriza sotiei cu un mic dejun la pat, insa, drept multumire, aceasta i-a tras un glont in piept. Tiffany Segule, de 27 de ani, a crezut ca intra un hot peste ea in locuinta cuplului din Fayetteville, Carolina de Nord, pentru ca partenerul ei de viata, de profesie militar, era plecat la baza militara. Din fericire, barbatul se afla in afara oricarui pericol chiar daca proiectilul, care a trecut prin usa de la dormitor, i s-a oprit direct in piept, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Soapte sinistre, lumini care se sting singure si o "umbra" care se plimba pe holuri. Imagini dintr-un liceu "bantuit" din SUA. Imagini infricosatoare filmate de camerele de supraveghere ale unui liceu din SUA. Entuziastii fenomenelor paranormale cred ca ar fi vorba despre o fantoma. Liceul Pocatello din Idaho, SUA, nu este strain de astfel de fenomene. Studenti si profesori deopotriva vorbesc despre soapte, sunete ciudate si chiar o umbra imensa care se "plimba" printr-o aula. Pana acum toate acestea au fost simple zvonuri. Imaginile de pe camera de supraveghere vin ca o dovada in plus ca e ceva in neregula la liceul american. Staff-ul liceului a descoperit ciudatul fenomen atunci cand s-a uitat peste inregistrari la intoarcearea din vacanta de Craciun. Lumini se sting si se aprind singure, iar o umbra misterioasa "alearga pe coridor" inainte sa intre in clasa, anunta StirileProtv.ro.

E schelet ambulant! Cea mai slaba femeie din lume are doar 21 de kg. O tanara din Rusia socheaza prin aspectul sau fizic, ajungand sa cantareasca doar 21 de kilograme, la 23 de ani. Femeia sufera de anorexie, o tulburare psihica letala, care prezinta un risc mare de deces. Persoanele care au aceasta problema de sanatate devin obsedate de aspectul lor fizic si se infometeaza pana ajung schelete ambulante. La 23 de ani, aceasta rusoaica este cea mai slaba persoana din lume, ea avand doar 21 de kilograme. Motivul pentru care a ajuns sa fie atat de slaba este unul de natura sentimentala. Dupa ce a fost parasita de iubit, femeia a devenit deprimata si a incetat sa mai manance, pana a ajuns numai piele si os, informeaza Click.

Balena ucisa de o carcasa de DVD. O carcasa de DVD aruncata in apele oceanului poate parea doar un alt semn de neglijenta umana care contribuie la gradul tot mai ridicat de poluare. Insa un astfel de gest a dus la sfarsitul crunt al unei tinere balene sei, din specia celor protejate. Mamiferul a inghitit carcasa goala de DVD in timp ce se hranea la suprafata apei. Obiectul i-a sfartecat stomacul, animalul ajungand in imposibilitatea de a manca. Slabita, balena a fost ranita grav in timpul coliziunii cu un vapor si a murit. Din pacate, incidentul petrecut in golful Chesapeake nu e singular. Studii recente arata ca 56% dintre speciile de cetacee au inghitit grohotis, in timp ce aparatorii faunei marine au povesti terifiante in acest sens, scrie Libertatea.

Gestul socant al unei asistente sataniste. Cum s-a pozat la munca. O femeie in varsta de 37 de ani, care se descrie ca fiind "hoata de suflete", a ajuns in atentia oamenilor legii dupa ce a publicat pe Facebook o poza socanta. Blaze Binder s-a fotografiat, in azilul de batrani din St. Gallen (aflat la 85 de kilometri de Zurich) in care muncea ca asistenta, alaturi de un pensionar mort. Femeia, al carei ID de Facebook este "Ghostinthedark Satania Blaze", si-a intrebat cei 2.000 de prieteni virtuali daca barbatul de langa ea este viu sau mort, scrie Daily Mail. Dupa ce a fpst criticata de mai multe persoane pentru gestul ei, Binder a avut un comentariu socant. "O sa-l trimit in iad, acolo unde e locul unora, iar resturile vor fi folosite pentru ingrasaminte. Pot sa pun ce vreau pe pagina mea de Facebook. Moartea e normala, oamenii mor tot timpul", a scris ea pe reteaua de socializare, anunta Click.