Ai bea bere din testicule de balena? Costa 15 lei. Un sortiment de bere cu "aroma" de testicule afumate de balena a fost produs de o mica berarie din Islanda. Sortimentul Hvalur 2 va fi comercializat pe o perioada limita, pentru a marca mijlocul sezonului de iarna (15 ianuarie-14 februarie) din Islanda, supranumit Thorri. Desi prepararea berii, care contine 5,2% alcool, i-a scos din minti pe unii ecologisti, producatorul islandez spera sa vanda toate cele 20.000 de sticle produse deja. O sticla costa 2,5 lire sterline (circa 15 lei), iar daca lansarea oficiala va avea succes la festival, berarul spera sa-si extinda afacerea si in alte tari scandinave, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum arata femeia cu cei mai mari sani din lume. Poarta cupa Z la sutien si nu gaseste niciodata haine pe masura ei. Un model din Germania ar putea cu usurinta sa intre in Cartea Recordurilor drept femeia cu cele mai mari silicoane din lume, scrie Elite Daily. Mayra Hills, cunoscuta sub numele de Beshine, se ghideaza, cel mai probabil, dupa motto-ul "Mai mare e mai bine". Implanturile-gigant ale femeii in varsta de 31 de ani cantaresc nici mai mult, nici mai putin de 18 kilograme, anunta StirileProtv.ro.

Ce nebun! Si-a tatuat fasole pe chelie. A gasit o metoda cu totul neobisnuita pentru a face bani! Galezul Barry Kirk si-a tatuat mancarea favorita, fasolea, pe chelie, cu ocazia implinirii varstei de 60 de ani. El a acceptat aceasta provocare cu scopul de a strange bani in scop caritabil. Astfel, pentru fiecare bob de fasole fiarta pe care si l-a tatuat, el a primit suma de 77 de euro (347 de lei) de la cate o persoana care a dorit sa-si inscrie initialele pe capul sau. Astfel, Kirk a colectat 4.632 de euro (20.794 de lei) pe care le-a donat pentru fetita Marlie-Grace Appeal ,care sufera de o afectiune cerebrala si are nevoie de o operatie ca sa poata merge, informeaza Click.

O moneda de un cent valoreaza 2,6 milioane de dolari. Ce are asa special? Cine ar fi crezut ca o moneda de un cent poate valora o avere? O moneda americana rara, emisa in 1792, a fost cumparata cu aproape 2,6 milioane de dolari de un comerciant din Los Angeles si a stabilit astfel un nou record mondial de pret pentru o moneda de 1 cent vanduta la licitatie. Moneda cu pricina a fost una dintre primele monede de 1 cent imprimate in Statele Unite si a facut parte dintr-o serie-prototip de monede americane. Specialistii sunt de parere ca doar 10 astfel de monede exista in zilele noastre. Aceasta este insa cea mai bine conservata dintre toate. Una dintre fetele monedei "Birch Cent" prezinta profilul lui Lady Liberty si motto-ul "Liberty Parent of Science and Industry". Pe cealalta fata sunt gravate cuvintele "United States of Amertica" si o ghirlanda in care apare inscrisa valoarea de 1 cent a mondei - "One Cent", scrie Libertatea.

Ea transpira 10 litri pe zi.Britanica Vicki Mason sufera de o boala rara. Viata ei este o continua lupta cu transpiratia! Britanica Vicki Mason pierde cateva ore pe zi ca sa ascunda efectele inimaginabile ale faptului ca elimina 10 litri de transpiratie pe zi. Viata ei e un calvar. De profesie asistent juridic, Vicki Mason, in varsta de 31 de ani, sufera de o forma rara de hiperhidroza excesiva. Din aceasta cauza, femeia elimina zilnic intre 6 si 10 litri de sudoare. Cel mai mult transpira la subrat, la nivelul mainilor si picioarelor. A incercat toate deodorantele din lume, lotiuni, potiuni, medicamente si chiar injectii cu botox, totul a fost in zadar. Inca din adolescenta, e ca un burete care elimina apa. Face cate 3 dusuri pe zi, dupa fiecare dus isi sterge axilele cu multe prosoape, anunta Click.