Liderii mondiali, pe toaleta. Obama, Merkel si Putin cum nu i-ai mai vazut. Cand credeai ca le-ai vazut pe toate, artistul italian Cristina Guggeri iti arata ca te-ai inselat. O veche zicala romaneasca spunea ca toaleta este locul unde imparatul merge pe jos. Aceasta se poate aplica actualilor lideri mondiali, un fel de imparati cu un mandat prestabilit, pentru momentele in care sunt singuri. Artista Cristina Guggeri a lansat o serie de tablouri care ii infatiseaza pe actualii lideri mondiali stand ganditori, crispati sau relaxati, in functie de caz, pe vasul de wc, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cele mai bune imagini cu "Bigfoot" de pana acum. Mai multi rusi sustin ca au vazut si filmat legendara creatura. Un grup de rusi se lauda ca au filmat cele mai bune imagini cu legendara creatura Bigfoot. Aventurierii au descris o creatura de marirea unui om, acoperita de blana, care se plimba in padure. Un grup de oameni din Adygeis, Rusia, s-a hotarat sa porneasca pe urma creaturii, dupa ce un post local de televiziune a difuzat o stire potrivit careia Bigfoot ar fi fost vazut in zona. Acestia au vorbit si cu oamenii de la baza muntelui pe care au urcat. Mai multi au spus ca au vazut creatura si ca, in mod cert, se intampla ceva ciudat in padure. "Creatura era mare, ca un urs, dar nu era un urs", a spus o martora, Ludmila Hristoforova, pentru un post de televiziune local, anunta StirileProtv.ro.

Femeia cu cei mai mari sani are o viata de cosmar. O femeie din Germania a devenit cunoscuta in intreaga lume pentru sanii ei imensi, dupa ce si-a facut 11 operatii de implanturi de silicon. Mayra Hills, cunoscuta si sub numele de Beshine, a fost desemnata femeia cu cele mai mari implanturi mamare. Blonda, care este si model a strans o gramada de fani in jurul ei, oameni care ii admira formele, dar mai ales curajul de a le purta zi de zi, scrie mirror.co.uk. Pe Beshine.com, dar si pe conturile sale de socializare online, femeia publica fotografii din viata sa, iar cel mai important rol il joaca sanii. Banii vin, in mare parte, din site-ul in care isi publica fotografiile, oamenii fiind dispusi sa plateasca pentru a vedea imagini nud cu femeia care are sani enormi, informeaza Click.

Un pensionar de 80 de ani a castigat 326 de milioane de dolari la o loterie din SUA. Nu e niciodata prea tarziu sa devii bogat. Un pensionar in varsta de 80 de ani a castigat 326 de milioane de dolari la o loterie din SUA. Povestea achizitionarii tichetelor pare desprinsa din filme. Sotia pensionarului american Harold Diamond, Carol, in varsta de 74 de ani, l-a indemnat sa opreasca automobilul la o statie de alimentare cu benzina din Middleton, un oras din statul New York, pe 4 noiembrie, pentru a se adaposti de o furtuna. Asteptand ca aceasta sa treaca, Harold Diamond a cumparat 10 tichete de loterie, pe care a platit 10 dolari. Unul dintre acestea i-a adus 326 de milioane de dolari. "Am vazut primele cinci numere, asadar, am stiut imediat ca am castigat 1 milion de dolari", a dezvaluit fericitul castigator pentru Daily News. "Apoi, am vazut si ultimul numar si am inceput sa strig catre sotia mea: Draga mea, cred ca am castigat cativa banuti!", a mai spus acesta, scrie Libertatea.

Relaxare pe marginea craterului unui vulcan activ. Un tanar da dovada de un curaj nebun cand se aventureaza fara protectie in craterul unui vulcan activ. Este fara discutie cel mai periculos loc unde poti savura o bere rece si degusta o bezea prospat prajita. Cu o temperatura ce depaseste la nivelul lavei peste 1.100 de grade Celsius vulcanul activ nu este prima destinatiela care cineva se gandeste cand vrea sa faca un gratar. Tanarul din clipul de mai jos ne demonstreaza ca si locurile inspaimantatoare din natura pot fi destinatii exotice si te poti distra si in craterul unui vulcan activ admirand lava, anunta Click.

George Copos, nemultumit de preturile mari de la magazinul inchisorii. George Copos are parte de clipe grele dupa gratii. Fostul patron al Rapidului comunica foarte putin si nu primeste vizite, lucru care il pot afecta pe termen lung din punct de vedere psihic. Totusi, cel care a condus gruparea din Grant in mare parte din ultimii 20 de ani si-a pastrat principala "calitate". Ironziat de multi in trecut pentru "ariciul" pe care il are la buzunar, acesta se comporta la fel si in puscarie: e extrem de nemultumit de preturile foarte mari de la magazinul inchisorii, informeaza Prosport.ro.