Show erotic la liceu! Trei elevi au facut sex in fata colegilor Trei elevi in clasa a XI-a de la Liceul Tehnologic Special "Ion Pillat" din Dorohoi le-au oferit un show erotic colegilor, potrivit Monitorul de Botosani. Incidentul a avut loc intr-o pauza cand doi baieti de 18 ani si o fata de 21 de ani au mers langa fostele grajduri ale Centrului Scolar Dorohoi si au intretinut raporturi sexuale in fata colegilor, potrivit monitorulbt.ro. Se pare ca cei trei sufera de devieri de comportament. Ba chiar, conform publicatiei din Botosani, unii colegi i-au filmat si le-au facut galerie. Totul a avut loc pe 7 ianuarie, iar conducerea scolii a aflat totul doua zile mai tarziu, scrie Click.

Colaj Foto Faze TariFoto: Colaj foto

Au divortat chiar in noaptea nuntii! Motivul este incredibil O nunta care a avut loc recent a devenit cel mai urat cosmar al vietii ei pentru o mireasa. Femeia a fost parasita de cel pe care il alesese de sot, chiar in noaptea nuntii. Nunta a avut loc recent, in orasul Medina din Arabia Saudita. Barbatul a decis sa se desparta de mireasa lui chiar in noaptea petrecerii, pe motiv ca aceasta e prea urata. Chiar daca stiau ca se vor casatori, cei doi nu isi vazusera niciodata chipurile. Cand mireasa si-a ridicat voalul, in noaptea nuntii, pentru a face o poza alaturi de mire, acesta din urma nu s-a putut abtine de indignare. "Tu nu esti cea cu care mi-am imaginat ca o sa ma casatoresc. Regret, dar divortez de tine!", a spus acesta. Imediat, tanara a izbucnit in plans si a facut o criza de nervi. Toti invitatii au incercat sa o linisteasca si l-au indemnat pe tanar sa se mai gandeasca, pe motiv ca frumusetea exterioara nu reprezinta totul. Acesta insa nici nu a vrut sa auda argumentele apropiatilor si a ramas neclintit in decizia sa, scrie Cancan.

A cheltuit 8.000 euro ca sa arate ca Bianca Se numeste Ella, este originara din Cluj, si este una dintre numeroasele tinere care au visat sau viseaza sa calce pe urmele Biancai Dragusanu. Modelul de 25 de ani a facut insa mai mult decat sa isi doreasca: a cheltuit bani grei ca sa semene cu idolul ei. "Lumea imi tot spunea ca seman cu Bianca, insa nu m-am gandit in acel moment sa fac ceva ca sa seman si mai mult", ne-a marturisit Ella. Cu timpul insa, mirajul celebritatii a cuprins-o si a recurs la mai multe interventii estetice si trucuri de frumusete, pentru care a scos din buzunar aproximativ 8.000 de euro. Toate au ajutat- o sa iasa in evidenta ca "sosie a Biancai". Crede insa ca nu este de ajuns. "Bianca e un model pentru mine. Imi place mult de tot cum arata ea. Dar nu am cum s-o egalez vreodata", spune Ella pentru Libertatea.

Repatriere mai putin obisnuita! Pentru ca nu au avut 7.000 euro sa aduca acasa trupul unei rude moarte in Germania, o familie din comuna Vama, Suceava a gasit o metoda mai putin costisitoare. I-au incinerat trupul si au trimis cenusa... prin posta. Tot satul vuieste, de cateva zile, despre cum un consatean plecat peste hotare s-a intors acasa intr-un borcan. Asta dupa ce, saptamana trecuta, la Parohia Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din Prisaca Dornei, a ajuns un colet postal in care se aflau ramasitele unui satean. Preotul paroh Cristian Gheorghe Brocea a povestit ca totul a pornit dupa sarbatorile de iarna, cand a fost contactat de rudele unui barbat din sat, plecat de mai multi ani in Germania. Oamenii au spus ca Costel Hanti (46 de ani) a murit, a doua zi de Craciun, si ca vor sa-i indeplineasca ultima dorinta: sa-l ingroape in cimitirul din sat, in cripta familiei sale. Insa costurile cu repatrierea trupului ajungeau la 7.000 euro, iar oamenii nu aveau banii acestia. Asa ca, rudele indoliate din Germania au decis incinerarea cadavrului si trimiterea in tara doar a cenusii, scrie Click.

LIVE blogul unui barbat care a aflat ca este inselat de sotie. "Ea nu stie ca eu stiu. Chiar acum ii trimite mesaje din baie" Un barbat misterios a devenit peste noapte o vedeta pe internet, dupa ce a scris un live blog despre cum a descoperit ca sotia il insala. Barbatul, cunoscut doar cu pseudonimul de MyLifeSuxNow, a scris pe Reddit despre relatia lui esuata din cauza sotiei necredincioase, iar povestea a fost citita de mii de oameni din intreaga lume. Si-a inceput relatarea astfel: "Sotia ma insala dupa cum dovedesc mesajele murdare - eu stiu asta, dar ea nu stie ca stiu". El a explicat ca a avut o casnicie fericita timp de 8 ani si niciodata nu au avut nicio problema grava cu sotia lui, a carui nume este "Jenny". A descoperit ca este inselat cand s-a uitat in telefonul femeii si a descoperit mesaje. "Al doilea in lista ei de conversatii este un barbat care se numeste Zack. Spre disperarea mea, erau discutii explicite despre implicatiile sexuale ale relatiei lor. Ce bestie mizerabila... Am derulat conversatia in jos si am gasit poze cu ei dezbracati", a mai scris MyLifeSuxNow, noteaza Stirile ProTV .