De sapte ani s-a mutat pe un vas de croaziera. O viata de basm pe valuri, in jurul lumii! Asta traieste Lee Wachtstetter, de 86 de ani, la recomandarea sotului, Mason, care a murit in 1997. In urma cu 7 ani, batrana si-a vandut vila de lux din Fort Lauderdale, Florida, si s-a mutat pe vasul de croaziera Crystal Serenity. Pentru cazarea pe nava maritima plateste 163.000 de dolari (circa 635.000 de lei) pe an. "In fiecare seara dansez cateva ore dupa cina", povesteste Lee, care ia si lectii de dans pe vas. Si cu sotul ei, care a fost bancher, a facut 89 de croaziere pe parcursul a 50 de ani de casnicie. In plus, a debarcat in peste 100 de tari, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Hotnews

Credeai ca numai la noi preotii binecuvanteaza orice? Uite ce se intampla in Franta! Un preot de la catedrala din comuna franceza Uzes a binecuvantat o trufa neagra de 650 de grame. Evenimentul a avut loc in cursul unei ceremonii, initiate in urma cu zece ani, care are loc anual in a treia duminica a lunii ianuarie si urmareste relansarea turismului din perioada de iarna in localitatea din sudul Frantei, care isi propune sa devina capitala franceza a trufelor, o delicatesa rara si scumpa. "Aceste zile sunt dedicate trufei si suntem bucurosi sa ii multumim Domnului pentru aceste fructe ale pamantului", a spus parintele Roger Carrara, conform Agerpres. In departamentul Gard din sudul Frantei, unde se afla comuna Uzes, se produc intre 3 si 5 tone de trufe din cele 40-50 recoltate anual in Franta, anunta Libertatea.

Si-a dezbracat iubita si a agatat-o in pom. Gest socant din gelozie. Gelozia fara margini duce, de multe ori, la gesturi necugetate. De acest lucru s-a convins pe pielea ei si o tanara de 26 de ani din Anglia. Sophie Lazell se iubea de putin timp cu Daniel Jones, iar lucrurile pareau sa mearga bine in relatia ei. Pana intr-o seara, cand fata i-a spus acestuia ca vrea sa mearga acasa sa se culce. Omul a parut sa inteleaga pe moment dar a pus la cale un plan nebunesc. El s-a dus peste tanara in casa, a luat-o de par si a tarat-o pana la masina lui, apoi a demarat in tromba. A mers cu femeia pana la o cariera abandonata, iar apoi i-a spus sa isi dea pijamalele jos. In graba, el a rupt hainele si, cu ele, a agatat-o pe victima de un copac. Apoi a plecat, lasand-o pe Sophie in ger, informeaza Click.

Cum arata insotitorul de zbor care a cheltuit peste 150.000 de euro pe 24 de operatii estetice. Un insotitor de zbor din Brazilia a cheltuit peste 150.000 de euro pe 24 de operatii estetice, in cautarea corpului si a chipului perfect. Desi a facut liposuctii, interventii la nas si a primit un set de implanturi de pectoral, Rodrigo Alves nu este multumit de infatisarea sa. Stewardul in varsta de 30 de ani a dezvaluit, in cadrul unei emisiuni televizate la Channel 4, ca urmeaza sa fie supus la a patra operatie la nas, pentru care va trebui sa calatoreasca in Orientul Mijlociu, unde a gasit singurul medic dispus sa-i realizeze interventia, relateaza Daily Mail. "Am gasit un doctor minunat in Iran. Aparent acolo se fac cele mai multe operatii la nas. Mi-a garantat ca voi avea nasul pe care mi-l doresc si mi-a garantat ca ma va opera in Dubai. Sunt multumit pentru ca acolo imi fac cumparaturile cel mai des", a declarat Rodrigo, scrie StirileProtv.ro.

Cel mai vechi vin din lume va fi mutat intr-un nou butoi. E din 1472! Un vin alb sec de Alsacia (estul Frantei) din 1472 va fi transvazat intr-un nou butoi. O astfel de operatiune a mai avut loc doar de doua ori. Vinul a fost pastrat inca de la inceput, in urma cu peste cinci secole, in aceeasi pivnita. Transvazarea a devenit necesara din cauza ca butoiul in care se afla vinul data din 1718 si s-a degradat. In aprilie 2014, conducerea pivnitei a asezat butoiul intr-o cuva de inox pana la confectionarea unui alt butoi de stejar de 450 de litri. Vinul vechi de 543 de ani isi pastreaza intreaga savoare si are 9,4% alcool. Din el s-a baut doar de trei ori, ultima oara in 1944, cand i-a fost servit generalului francez Philippe Leclerc, care a eliberat orasul Strasbourg de trupele germane, anunta Libertatea.

Intr-o zi e femeie, intr-o zi e barbat. O tanara de 18 ani din Marea Britanie duce de doi ani o viata dubla. Layla Warlow adora sa-si schimbe sexul de pe o zi pe alta. Pentru unii ea este pur si simplu Layla, o adolescenta linistita din Swansea, South Wales, pe care vecinii o apreciaza pentru simplitatea ei. Pentru altii, se transforma peste noapte in Layton, un tanar rebel, lipsit de prejudecati. Britanica de 18 ani se simte inca din copilarie si fata si baiat, de aceea prefera sa duca o viata dubla. Cand merge la centrul unde face voluntariat, Layla se aranjeaza ca o domnisoara, cu rochite cochete si pantofi cu toc. A doua zi, insa, se trezeste baiat. Arunca repede o camasa barbateasca pe "el" si se aranjeaza pe fuga sa se vada cu gasca. Nici unul dintre amicii lui nu banuieste ca in spatele aspectului sic se ascunde o fiinta timida, informeaza Click.