Au vrut sa-si boteze fetita Nutella! Ce li s-a intamplat cand a aflat toata lumea este uluitor! Doi parinti din Franta s-au trezit in fata judecatorului dupa ce au decis sa-si boteze fetita... Nutella. Magistratii le-au impus acestora, prin decizie judecatoreasca, sa-i schime numele fetitei, deoarece este impotriva intereselor ei. Judecatorii unui tribunal din Valenciennes nu au vazut nici un motiv intemeiat pentru care doi parinti sa-si boteze fiica... Nutella, asa ca le-au impus acestora sa ii dea alt nume Magistratii au considerat ca prenumele Nutella nu o ajuta cu nimic pe micuta, reprezinta o marca inregistrata a unui produs de cofetarie si ar putea fi un motiv pentru care fata sa devina subiect de batjocura la scoala. Asa ca tribunalul a cerut celor doi francezi sa ii schimbe numele in... Ella, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum s-a razbunat un elev pe o profesoara care i-a spus sa-si tunda parul. A fost exmatriculat pentru pozele publicate cu ea. Un adolescent din Marea Britanie a fost exmatriculat dupa ce s-a razbunat pe o profesoara care i-a cerut sa-si vopseasca parul in culoarea lui naturala si sa isi tunda creasta. Jordan Ford, in varsta de 14 ani, a venit la scoala cu parul vopsit roscat si o creasta in varsful capului, iar acest lucru i-a nemultumit teribil pe profesori. Acestia i-au cerut baiatului sa scape de tunsoarea nonconformista, asa ca adolescentul s-a razbunat. Jordan a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine cu o profesoara vopsita intr-o nuanta de mov, care isi arata tatuajele de pe brat imbracata intr-o tinuta excentrica. "Acesta nu este un exemplu pentru elevi", a scris adolescentul in dreptul imaginii, anunta StirileProtv.ro.

Fac sex in direct, sub ochii a milioane de telespectatori! Publicul postului Tv We va avea ocazia sa urmareasca din 27 februarie un show cu totul si cu totul inedit. In cadrul emisiunii "Sex Box", protagonistii vor face amor intr-o camera de sticla, in direct, iar dupa ce vor incheia partida vor veni in fata telespectatorilor pentru a vorbi despre problemele cu care se confrunta in cuplu. Sex Box este cea mai noua si inedita emisiune pe care telespectatorii postului We Tv o vor urmari incepand cu 27 februarie. In cadrul emisiunii, protagonistii, de obicei persoane cu probleme in cuplu, vor face sex, in direct, incuiati intr-o camera izolata fonic, astfel incat cei de acasa sa nu poata auzi nimic, informeaza Libertatea.

Asa arata produse vechi de 6 ani de la McDonald's! Chiar daca aparent este un lucru impresionant, faptul ca un produs alimentar isi poate pastra in mare forma dupa mai bine de sase ani ar trebui sa ne dea de gandit. Cartofii si cheeseburger-ul din imaginea de mai sus sunt o parte din istoria moderna a Islandei. Cele doua produse au fost cumparate de Hjortur Smarason, in ultima zi in care o franciza a lantului american de fast-food le-a comercializat. Restaurantele au fost lovite in plin de criza economica din 2009 si si-au inchis portile. In acea zi, barbatul a hotarat ca nu avea sa manance aceste doua alimente si le va pastra pentru a vedea ce se intampla cu ele pe masura ce anii trec. "Auzisem ca produsele McDonald`s nu "imbatranesc" si am vrut sa descopar daca e adevarat", a povestit islandezul pentru huffingtonpost.co.uk, scrie Click.

S-a dat drept regizor de film si a chemat o tanara actrita la hotel. Ce a urmat i-a adus o condamnare la inchisoare. Un barbat din Marea Britanie si-a dorit atat de mult sa vada o frumoasa actrita recreand celebra scena din filmul "Basic Instinct" incat a pus la cale o minciuna demna de un scenariu. Christopher James Matt, de meserie instalator, este acuzat de hartuire sexuala dupa ce s-a dat drept regizor de film pentru a convinge o actrita sa se dezbrace in fata lui, scrie Daily Mirror. Barbatul a chemat-o pe tanara intr-o camera de hotel, sub pretextul ca organizeaza un casting pentru un serial bazat pe celebrul film cu Sharon Stone si Michael Douglas. Aici, el i-a cerut sa se dezbrace si sa puna in aplicare niste scene simulate de sex, iar tanara a fost de acord, anunta StirileProtv.ro.

Efecte neasteptate dupa atentatele de la Paris. Romantism cu reducere 25%. Mai sunt trei saptamani pana la Valentine's Day, iar vanzarile de pachete turistice in cea mai romantica destinatie a Europei, Paris, sunt la pamant. Turistii iubareti se tem sa mai mearga aici dupa atentatele care au avut loc la inceputul lunii. Daca in anii trecuti nu mai conteneau cu solicitarile pentru cazare si transport la Paris, acum, hotelierii si companiile aeriene au constatat cu ingrijorare ca atentatele din prima parte a lunii ianuarie le-au cam taiat apetitul indragostitilor pentru aceasta destinatie. Asa se face ca, in prezent, tarifele pentru Paris au ajuns sa fie cu pana la 25% mai reduse fata de anul trecut, informeaza Libertatea.