Incident amuzant la un concurs de miss! O concurenta s-a trezit in sanii goi pe podium. O participanta la concursul de frumusete Miss California a avut parte de un moment extrem de stanjenitor in timp ce defila pe scena, insa l-a depasit cu brio. Chanelle Riggan, o regina a frumusetii din Beverly Hills, a fost vedeta concursului de Miss California din SUA. Tanara se afla la proba costumului de baie din cadrul competitiei si a intrat zambitoare pe scena. Insa, dupa ce a facut cativa pasi, zambetul i-a disparut brusc, din cauza ca sutienul i s-a desfacut subit, in momentul in care si-a dat jos un pareo pe care il avea prins in jurul taliei, lasandu-i la vedere sanul drept. Aceasta si-a prins repede cu mainile sutienul si desi a fost la un pas sa cada, Chanelle si-a continuat defilarea, in tipetele entuziasmate ale specatorilor, ce o priveau amuzati. Chanelle Riggan detine titlul de Miss Beverly Hills, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ea are 25 de ani, el 82. Fostul model Playboy care sustine ca s-a casatorit din dragoste cu un barbat care ii poate fi bunic. Un fost model Playboy din Germania, in varsta de 25 de ani, s-a casatorit cu un multimilionar in varsta de 82 de ani, insa spune ca decizia ei a fost luata din dragoste si nu datorita averii acestuia. Cathy Schmitz s-a casatorit cu omul de afaceri Richard Lugner in toamna anului trecut si a renunta la cariera sa pentru a trai o viata de lux alaturi de acesta, in Viena, relateaza The Mirror. Cei doi au fost prezenti luni in platoul unei emisiuni televizate, inainte de aparitia unui documentar bazat pe relatia lor si diferenta de varsta dintre ei. Richard ii poate fi bunic sotiei sale, insa insista ca cei 57 de ani care ii despart ca si varsta nu il deranjeaza, anunta StirileProtv.ro.

A vandalizat un magazin goala-pusca! Vezi ce a facut o femeie de culoare. Circ in toata regula intr-o benzinarie din Statele Unite ale Americii. O femeie goala pusca a distrus tot ce i-a iesit in cale spre amuzamentul celor aflati in magazin. Rafturi imense, vitrine pline ochi cu produse si lazi frigorifice. Nimic nu i-a putut sta in cale femeii de culoare care, se pare, sufera de dementa. Nici cei care s-au aflat in benzinarie la acea ora nu au scapat mai ieftin, femeia care era goala pusca s-a luat de ei, le-a vorbit urat si a distrus intreg magazinul. Politistii au intervenit si au dus-o la sectie urmand sa se stabileasca motivele pentru care tanara a recurs la aceste gesturi, informeaza Libertatea.

Vrei sa nu-ti ploua la nunta? Te costa 598.000 de lei. Ploaia poate sa strice totul! Degeaba esti atent la cele mai mici detalii cand organizezi nunta. Ea risca sa fie ruinata de vremea proasta. Compania Oliver's Travels se ofera sa "sparga" norii si sa garanteze timpul frumos in marea zi. Cine nu isi doreste vreme frumoasa in cea mai importanta zi din viata? Iata ca acum poti sa-ti comanzi vreme buna la nunta. Compania de turism Oliver's Travels, din Marea Britanie, se angajeaza sa asigure un cer senin la nunta celor care ii platesc suma de 134.000 de euro (598.000 de lei). Pentru mirii cu dare de mana, nu este un pret prea mare, avand in vedere ca scapa de ploaia care le poate strica cel mai frumos eveniment din viata si implicit hainele scumpe. In plus, vremea mohorata si aversele indispun pe toata lumea care a venit sa se distreze la nunta si dau foarte prost la poze si la filmari. Sefii de la compania Oliver's Travels garanteaza suta la suta ca nu va mai cadea nici macar o picatura de ploaie in marea zi, iar soarele se va lafai in toata splendoarea pe cer, scrie Click.

Cum s-a razbunat o tanara dupa ce colegii i-au spus ca e "urata". O tanara din Marea Britanie a devenit un model de succes, dupa ce ani de zile a suferit din cazua tachinarilor colegilor de clasa. Rebekah are 23 de ani, ochi albastri superbi si un corp de milioane. Nu asa au stat lucrurile in copilarie, sustine britanica. Pe vremea cand era eleva, colegii isi bateau joc de ea atat de rau incat Rebekah a schimbat doua scoli, in zadar insa, si a ajuns sa isi faca o parte din studii acasa. Tanara participa acum la Miss Anglia si spune ca a lasat in urma rautatea colegilor sai: "Nu sunt doar model, ci si regina a frumusetii", anunta StirileProtv.ro.

Femeia cu trei sani a fost arestata! Afla motivul! Alisha Hessler, femeia din Florida care a devenit faimoasa dupa ce a dezvaluit ca si-a implantat un al treilea san, a fost arestata. Femeia a fost arestata ieri dupa ce a fost prinsa de politisti conducand sub influenta alcoolului. Potrivit autoritatilor, Alisha avea in sange o imbibate alcoolica ce depasea de doua ori limita legala. Fotografia ce i-a fost facuta la sectia de politie a facut rapid inconjurul publicatiilor din intreaga lume, fiind de-a dreptul hilara. Aceasta este surprinsa cu privirea pierduta si cu rimelul intins pe fata de la lacrimi, aratand ca un clovn. Ea a fost eliberata, azi dimineata, dupa ce a platit o cautiune de 500 de dolari. Americanca a socat intreg mapamondul in luna septembrie, anul trecut, cand a declarat in presa locala din Tampa, Florida, ca are trei sani. Mai mult, tanara s-a laudat ca desi a gasit cu greu un medic chirurg care sa accepte sa ii faca o operatie de implant cu al treilea san, a dat fara sa stea pe ganduri 20.000 de dolari pe acest moft. De atunci, femeia, cunoscuta si sub numele de Jasmine Tridevil, a devenit un subiect preferat al publicatiilor tabloide, castigand rapid notorietate, informeaza Libertatea.