Cum a ajuns sa arate o avocata din Alba Iulia, dupa ce medicul estetician i-ar fi injectat venin de vipera in loc de botox. Frumusetea fortata dauneaza grav sanatatii. O avocata din Alba Iulia acuza un medic estetician din oras ca a desfigurat-o. Femeia, in varsta de 38 de ani, a apelat la serviciile acestuia pentru un tratament impotriva ridurilor. Acum, este convinsa ca doctorul i-a injectat venin de vipera in loc de botox, iar in urma acestei interventii multa vreme n-a mai putut sa isi miste muschii fetei, scrie stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Ce patratele? Burta mare face sexul tare. Cercetatorii de la Universitatea Erciyes, din Kayseri, Turcia, au realizat un studiu efectuat pe 200 de subiecti, in care au corelat indicele de masa corporala cu performantele sexuale. Specialistii au ajuns astfel la concluzia ca barbatii cu burta au rezistat cu 5 minute mai mult in timpul partidei de amor, fata de slabuti. Asadar, conform studiului, supraponderalii pot fi cu o femeie timp de 7,3 minute, in vreme ce suplii capituleaza dupa doar 2 minute, scrie Libertatea.ro.

Transfagarasan, din nou vedeta la Top Gear! Ce spun prezentatorii emisiunii despre faimosul drum din Romania. Fanii Top Gear i-au intrebat pe prezentatorii emisiunii care e cel mai impresionant drum pe care au condus pana acum. Romania a ramas in topul celor trei britanici, care au condus in toate coluturile lumii pana acum. "Am mai condus pe un drum din Bolivia, a trebuie sa traversez singur desertul Atacama, a fost spectaculos... Transfagarasan din Romania a fost impresionant, a fost chiar foarte placut", a mai spus Clarkson, iar ceilalti prezentatori au aprobat, potrivit sport.ro.

Ramasitele unui calugar, vechi de peste 200 de ani, au fost descoperite in stare perfecta. Cadavrul mumificat al unui calugar, care ar data din anii 1.800, a fost descoperit in Mongolia.Trupul barbatului este intr-o stare intacta, fiind asezat in pozitie de meditatie, arata The Mirror. O evaluare preliminara a expertilor arata ca ramasitele au cel putin 200 de ani vechime. Teste ample vor fi realizate in capitala Ulaanbataar, acolo unde au fost trimise. Relicva umana a fost pastrata in piele de animal, arata sursa citata. Descoperirea a fost facuta in provincia Songinokhairkhan, potrivit stirileprotv.ro.

La furat cu fustele. Tiganii romani au invadat SUA. Tiganii isi fac simtita prezenta si in SUA, unde ajung in numar tot mai mare, in conditiile in care masurile pentru obtinerea vizelor sunt extrem de riguroase pentru Romania. In timp ce unii dintre ei merg la furat, altii incearca sa obtina bani din mila trecatorilor. Cinci femei si o fetita de 11 ani din Romania au fost arestate la un mall din Florida, dupa ce au furat din mai multe magazine folosind o tehnica de sustragere extrem de ingenioasa, ce ar putea sa faca invidios orice hot profesionist. Acestea si-au cusut buzunare pe sub fustele lungi si lucrurile furate le indesau in ele, scrie Libertatea.ro.