Paruiala in toata regula la un concurs de Miss. Cum a reactionat ocupanta locului doi in momentul incoronarii. Cea de-a 60-a editie a concursului Miss Amazonas a avut un final demn de o telenovela. Carolina Toledo si Sheislan Hayall au asteptat elegante si gratioase anuntarea rezultatelor finale. Insa in momentul in care Toledo a fost declarata castigatoare, totul a luat o intorsatura urata. Continuarea pe Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

4 locuri bantuite din Romania. Legende urbane sau adevaruri care sunt "dincolo de noi"? Povestile cu locuri bantuite aduc groaza localnicilor si deliciul aventurierilor care le viziteaza in cautare de aparitii misterioase. Unii spun ca n-au vazut nimic, dar altii se jura ca fantomele le-au trecut prin fata ochilor, asa ca legendele se pastreaza si devin tot mai puternice. 4 locuri bantuite din Romania, in Libertatea.

Imbratisarile, acceptate ca mijloc de plata intr-un cunoscut lant de magazine fast-food. Grupul McDonald's a anuntat ca va accepta imbratisarile si alte forme de exprimare a afectiunii drept mijloc de plata pentru produsele cumparate din magazinele sale din Statele Unite ale Americii, informeaza huffingtonpost.com, citat de Gandul.info.

Incredibila poveste a fecioarelor-barbat din Balcani. Este vorba despre fecioarele-barbat din Balcani, care au ales sa traiasca in postura unui barbat si sa isi transfere toate atributiile barbatului asupra lor si sa se identifice cu acestia. Asa cum se intampla in societatea romaneasca in cazul vaduvelor care devin capul familiei si al gospodariei, fecioarele-barbat aleg sa renunte la toate privilegiile conferite femeii si sa traiasca din postura unui barbat, scrie Realitatea.net.

Unii astronomi o numesc "Mana lui Dumnezeu". Ce apare, de fapt, in aceasta fotografie. Unii astronomi o numesc "Mana lui Dumnezeu", in timp ce altii o compara cu gura deschisa a unei creaturi din ceruri. Un nor mic de gaz si praf stelar, botezat CG4, apare intr-o noua fotografie realizata de telescopul de mari dimensiuni al Observatorului Sudic European, scrie huffingtonpost.com, potrivit Gandul.info.