Marea Britanie, prima tara din lume care autorizeaza conceperea bebelusilor "cu trei parinti". Marea Britanie a devenit marti prima tara din lume care autorizeaza conceperea copiilor plecand de la ADN-ul a trei parinti, metoda care va impiedica transmiterea anumitor boli grave. Parlamentul britanic a aprobat marti modificarea unei legi din 2008. Decizia, luata cu 382 de voturi pentru si 128 impotriva, urmeaza sa fie validata la 23 februarie de Camera Lorzilor, etapa considerata a fi o simpla formalitate. Deputatii britanici au fost de acord cu fecundarea in vitro (FIV) cu inlocuire mitocondriala. Procedura consta in extragerea mitocondriei inadecvate din ovulul mamei si inlocuirea ei cu o mitocondrie sanatoasa de la alta femeie, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Invazie de iepuri intr-un oras din Statele Unite. De ce nu pot scapa localnicii de ei. Sute de iepuri au pus stapanire pe un cartier din Fargo, oras american din Dakota de Nord. La inceput, acum vreo trei luni, au fost doar cativa, dar s-au inmultit. Si, cu toata infatisarea lor angelica, sunt o pacoste pentru localnici. Le cutreiera curtile, rod ce apuca si fac mizerie peste tot. "In fiecare dimineata deschid fereastra si numar cati iepuri sunt la mine in curte. Niciodata mai putini de 40-50", s-a plans un barbat. Autoritatile spun ca iepurii sunt salbatici si nu pot fi vanati, pentru ca sunt ocrototi de lege. S-a format insa un comitet cetatenesc care cauta solutii pentru alungarea musafirilor nepoftiti, anunta StirileProtv.ro.

Ce crize a facut! Si-a dat hainele jos s a iesit gol-pusca pe viscol! Un barbat in varsta de 53 de ani, din Michigan, a incurcat putin traficul si a oferit un show de zile mari, recent, pe autostrada 75, in apropiere de Detroit. Americanul si-a dat hainele jos si a luat-o la sanatoasa pe sosea, in plin viscol si pe un frig de crapau pietrele. Soferii care circulau pe autostrada 75 au avut un soc cand in fata lor a aparut un barbat gol-golut. Un american din Michigan, in varsta de 53 de ani, a luat-o la sanatoasa in costumul lui Adam, pe strada, pe un ger de crapaiu pietrele. Situatia putea sa se complice deoarece individul, care un purta decat o palarie de cowboy pe cap, a incercat sa deschida portiera unui alt autovehicul care se afla in trafic. Se pare ca barbatul avea probleme psihice si tocmai facuse o criza, informeaza Libertatea.

Cele mai ciudate legi de circulatie din lume. Daca te pregatesti sa calatoresti prin lume cu masina, trebuie sa te informezi dinainte cu privire la regulile de circulatie din tara in care vrei sa ajungi. Sa nu ramai surprins ca, in anumite zone din lume, acestea sunt complet absurde sau foarte greu de inteles. Click! iti arata in continuare care sunt cele mai ciudate legi de circulatie. Un studiu realizat de Barrington Freight, o companie britanica de curierat, a scos la iveala o serie de reglementari privind cele mai ciudate legi de circulatie din diverse zone ale lumii, scrie Huffington Post. Pentru lucruri banale, pe care le poti face oricand si in orice loc, in alte zone aceste fapte sunt pedepsite aspru, de la amenzi usturatoare, pana la ispasirea unei pedepse cu inchisoarea, scrie Click.

Trebuia sa fie o aventura de o noapte, dar au uitat lumina deschisa. Acum sunt celebri. Amuzament printre neozeelandezi. Angajata unei companii de asigurari a intretinut relatii sexuale la birou, cu un coleg. Greseala lor? Au lasat lumina deschisa in biroul fara perdele sau jaluzele. Si daca nu era de ajuns, in fata cladirii se afla un bar. Pub-ul din fata cladirii de birouri din Noua Zeelanda unde s-a intamplat totul era plin de oameni in acea seara. Nu e de mirare deci ca cei doi au fost filmati in actiune, iar pozele s-au viralizat repede pe internet. Spre ghinionul barbatului in cauza, care este casatorit. Barbatul, un manager al companiei de asigurari, are, pe langa nevasta, si copii acasa. Devastata si umilita de intregul incident, femeia inselata nu mai vorbeste cu el si plange non-stop. A doua zi, cei doi nu s-au mai prezentat la lucru, iar angajata si-a sters contul de Facebook, anunta StirileProtv.ro.

Ultimul hamburger McDonald's din Islanda a ajuns piesa de muzeu. Uite cum arata dupa 5 ani! Ultimul hamburger McDonald's din Islanda a ajuns piesa de muzeu, fiind expus impreuna cu o portie de cartofi prajiti in holul unui hostel din capitala tarii, Reykjavik. Criza economica declansata in 2008 a fortat multe companii sa se retraga din Islanda, printre care si McDonald's, ultimul restaurant fiind inchis pe 31 octombrie 2009. Cu o zi inainte, pe 30 octombrie 2009, islandezul Hjortur Smarason a intrat in restaurant pentru a cumpara un hamburger si o portie de cartofi prajiti, insa nu pentru a le manca. Barbatul a pastrat hamburgerul si cartofii in garaj, timp de cativa ani, iar in ultimul an, alimentele au fost mutate intr-un depozit al muzeului national al Islandei, informeaza Libertatea.