Forme de viata necunoscute, descoperite in statiile de metrou din New York. Un proiect ambitios de secventiere genetica, PathoMap, a reusit descoperirea a peste 15.000 de forme de viata microscopice in New York. Jumatate dintre acestea sunt bacterii, dar secventirea ADN a demonstrat ca foarte multe specii sunt necunoscute. In cadrul proiectului, cercetatorii de la Weill Cornell Medical College au preluat mostre de pe bancile, barierele si aparatele din 466 de statii de metrou, fiind identificate in total 15.152 de forme de viata microscopice.Jumatate dintre aceste bacterii nu au putut fi insa identificate, pentru ca baza de date genetica este inca suficient dezvoltat, noteaza descopera.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Hotul din Marea Britanie care a adormit in casa pe care o jefuia. Ce a facut cand a fost gasit de proprietari. Paul Nolan, un britanic in varsta de 28 de ani, a avut parte de o noapte agitata, iar la un moment dat s-a gandit sa jefuiasca o casa din Newcastle. Dupa ce a strans cateva obiecte de valoare, in timp ce doi copii dormeau la etajul casei, hotul, care era in stare de ebrietate, a adormitat in sufragerie, potrivit StirileProtv.ro.

Caz medical inedit. O fetita s-a nascut "gravida" cu gemeni. Medicii de la un spital din Hong Kong s-au confruntat cu un caz mai putin obisnuit: o femeie a nascut o fetita care era "insarcinata". Micuta a fost supusa unei interventii chirurgicale pentru indepartarea celor doi fetusi aflati in pantecele ei.La numai trei saptamani de viata, o fetita din China a suferit o operatie cezariana. Desi pare greu de crezut, copila se nascuse fiind "insarcinata" cu gemeni.Este vorba de o anomalie, cunoscuta in medicina drept "fetus in fetus", care apare destul de rar, o data la 500.000 de nasteri, informeaza Adevarul.

Ce nebunie! Peste 14 milioane de euro pentru o masina! Un autoturism marca Ferrari care, acum mai bine de jumatate de secol a fost strunit de celebrul actor francez Alain Delon, a fost vandut, vineri, la o licitatie cu nu mai putin de 14,2 milioane de euro. Masina de epoca, unul dintre cele mai cautate modele ale macrii italiene, i-a apartinut actorului intre anii 1963-1965, o perioada scurta - in care Delon juca in filmul Ghepardul si avea o relatie cu acrita Jane Fonda -, dar care, iata, a contribuit decisiv la ridicarea pretului bijuteriei pe patru roti, relateaza Libertatea.

60 de cadavre abandonate, dupa ce crematoriul a intrat in faliment. Politistii mexicani au fost socati sa gaseasca cadavrele a 60 de persoane, in interiorul unei cladiri abandonate in urma cu un an.60 de cadavre de femei, barbati si copii, aflate in stare avansata de descompunere au fost gasite intr-un crematoriu din orasul Acapulco, din Mexic, dupa ce vecinii s-au plans de un miros foarte urat in zona. Trupurile fusesera pregatite pentru a fi incinerate, insa patronii crematoriului le-au abandonat in ultima clipa si au fugit, dupa ce afacerea a intrat in faliment, scrie Click.

Doua tinere din SUA si-au dat pantalonii jos intr-un templu din Cambodgia. Ce au patit nu vor uita niciodata. Doua tinere din America au mari probleme cu autoritatile din Cambodgia, dupa ce si-au dat pantalonii jos intr-un templu considerat sacru in aceasta tara. Cele doua surori, in varsta de 20 si respectiv 22 de ani, au fost arestate dupa ce au fost prinse in timp ce isi faceau una alteia poze dezbracate in interiorul Templului Preah Khan din Angkor.n prezent, ele se afla in arestul politiei pentru audieri si urmeaza sa fie condamnate, informeaza Libertatea.