Calea Lactee ar putea contine 200 de miliarde de planete locuibile. O cercetare a oamenilor de stiinta australieni afirma ca galaxia Calea Lactee ar putea contine 200 de miliarde de planete locuibile. Potrivit savantilor australieni, fiecare stea din Univers are in medie doua planete locuibile care orbiteaza in jurul ei, iar galaxia noastra ar putea contine peste 200 de miliarde de planete care sunt propice dezvoltarii formelor de viata. Si cum Calea Lactee numara in jur de 100 miliarde de stele, galaxia ar putea contine 200 de miliarde de planete locuibile. Pana in prezent, astronomii au descoperit 1.000 de exoplanete in Calea Lactee, insa doar cateva dintre ele sunt potential locuibile, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Familia in care nu s-a mai nascut o fata de mai bine de 200 de ani. Cum a reusit o femeie ambitioasa sa rupa "traditia". Un fenoment bizar dintr-o familie britanica, in care de mai bine de 200 de ani nu s-a mai nascut nicio fetita, a luat sfarsit odata cu venirea pe lume a micutei Myla. Myla Lawrie, in varsta de patru luni, este prima fetita care se naste in familia ei in ultimii 200 de ani, prima din ultimele cinci generatii, scrie Elite Daily. Ultima fata s-a nascut in familia Lawrie in 1809 si niciun medic nu a putut oferi o explicatie logica pentru acest fenomen. Asa ca venirea pe lume a Mylei a fost prilej de sarbatoare in toata familia, de la parinti si bunici, pana la matusi, unchi si veri indepartati, anunta StirileProtv.ro.

Vrei amanta sexy? Te costa 4.000.000 de euro. Un politician din Honduras, Mario Zelaya (46 de ani), tatal a trei copii, a fost arestat dupa ce a fost prins ca a furat 4 milioane de euro din fondurile serviciilor sociale, pentru a-i cheltui cu amanta, o prostituata de 28 de ani. Barbatul o intretinea cu o "alocatie" lunara de 5.000 de euro, dar si cu daruri scumpe: doua apartamente, o casa pe plaja, masini de lux, parfumuri, haine si accesorii de fite. Tanara, pe nume Natalia Ciuffardi, care i-a nascut si un copil politicianului, sustine ca e indragostita de el si ca habar nu avea de unde proveneau sumele ametitoare cheltuite cu ea, informeaza Libertatea.

A legat-o la ochi si a convins-o sa faca dragoste cu el, desi nu se cunosteau. Ce a vazut femeia cand a deschis ochii. Un barbat din India risca inchisoarea dupa ce a pacalit o femeie din Australia sa intretina relatii sexuale cu el, sub pretextul ca este blond si foarte aratos. Acesta i-a cerut femeii sa fie legata la ochi. Deepak Dhanka, in varsta de 29 de ani, a intalnit-o pe tanara pe un site de dating si a convins-o sa se intalneasca cu el, dupa ce si-a creat un alter ego - Jamie. Jamie era caucazian, blond si foarte aratos. Barbatul a mers acasa la tanara, unde au intretinut relatii sexuale, insa femeia nu a vazut nimic. Mai tarziu, a reusit totusi sa vada o parte din trupul barbatului, cand acesta era la dus si si-a dat seama ca este de origine orientala. Asa ca intreg cazul a ajuns in fata unei instante, care va decide soarta barbatului la sfarsitul acestei luni, scrie StirileProtv.ro.

Miss Universe, invitata de FARC sa faca pace in lume. La doua saptamani dupa ce i s-a pus pe cap coronita de Miss Universe, columbianca Paulina Vega a primit o misiune pe cat de nobila, pe atat de dificila: pacea in lume. In cadrul competitiei, tanara declara ca vrea ca razboiul civil din tara ei, izbucnit in 1964 intre gherilele marxiste FARC (Fortele Armate Revolutionare din Columbia) si guvern si soldat cu sute de mii de morti, sa ia sfarsit. Liderii factiunii au invitat- o, asadar, pe Paulina sa ia parte la negocierile de pace intre ei si statul columbian, anunta Libertatea.