Madonna, aparitie scandaloasa la Premiile Grammy. Nici un element care poarta eticheta de provocator sau scandalos nu i-a scapat madonnei, iar recenta ei aparitie al Premiile Grammy 2015. Politistii din Haarlem, Olanda, au fost alertati de vecinii suspectilor care au observat cat de repede se topea zapada pe acoperisul lor, in comparatie cu celelalte cladiri din jur, relateaza metro.co.uk.. Plantele de canabis au nevoie de caldura si multa lumina pentru a se dezvolta, asa ca suspectii mentineau o temperatura ridicata in interior, lucru care nu permitea zapezii sa se depuna pe acoperisul lor. Dupa ce au perchezitionat cladirea, politistii au gasit mai multe lampi folosite pentru cresterea plantelor, arata sursa citata, potrivit stirileprotv.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Somnambula mancacioasa! Ajunsese obeza si nu stia de ce. Kate Archibald, o scotianca de 20 de ani, a ajuns intr-un an aproape obeza, fara sa inteleaga de ce. Tanara, care credea ca se hraneste exact cat un om normal si nu-si schimbase cu nimic obiceiurile culinare, a descoperit insa ca sufera de o tulburare alimentara care se manifesta in timpul somnului si din cauza careia se trezea noaptea, asemenea somnambulilor, si "devaliza" frigiderul. Misterul l-a deslusit intr- o dimineata, cand s-a trezit inconjurata de ambalaje de dulciuri, scrie Libertatea.ro.

Avertisment din partea Bisericii, de Valentine's Day si Dragobete! Preotii ne sfatuiesc sa mergem la... cimitir. Valentine's Day cade anul acesta intr-o zi de sambata si nu in orice sambata ci chiar de Sambata Mortilor. Din acest motiv, preotii ne sfatuiesc sa nu ii uitam pe cei adormiti si sa mergem mai degraba la biserica si la cimitir decat sa iesim in oras si sa ne distram. Nici de Dragobete nu este recomandat sa petrecem. Cu doua zile inainte de aceasta sarbatoare intram in Postul Pastelui. Potrivit traditiei crestine, nu se pot consuma anumite alimente, scrie Cancan.ro.

Un tanar a gasit un organ de pui in mancarea de la KFC. Explicatia halucinanta a companiei. Manuel Cobarubies din California a comandat zilele trecute un meniu cu piept de pui, cand a descoperit un corp strain care parea a fi creierul unui pui, relateaza Daily Mail. Tanarul s-a descarcat pe Twitter, unde s-a plans de corpul strain gasit in mancare. "Am gasit un afurisit de creier in mancarea de la KFC. Sa nu mancati la KFC. Am raportat incidentul, dar nu mi-au raspuns", a scris Manuel pe Twitter. Postarea sa a fost share-uita de 231 de ori si a ajuns pana la urechile reprezentantilor KFC, care l-au contactat pentru a-si cere scuze. Ulterior, un consultant al companiei i-a spus ca organul este bun de mancat, potrivit stirileprotv.ro.

Ai purta pantaloni de mireasa la nunta ta? Firma de haine din SUA J.Crew le ofera domnisoarelor posibilitatea sa iasa din tipare la nunta lor cu... pantalonii de mireasa. Articolul costa 400 de euro si arata ca un sort de culoare alba, pe care sunt aplicate paiete. Itemul poate fi asortat cu un top ce poate fi cumparat cu 360 de euro, scrie Libertatea.ro

Domnul Butoi, un datornic suparat, si-a platit rata la banca cu noua galeti de monede. Cat au cantarit la ghiseu 2800 de lei. Romanii cu credite in franci elvetieni se pregatesc de un protest la nivel national. Vor sa blocheze ghiseele bancilor unde au rate. Cativa au facut si miercuri sute de plati, de cate 10 bani, sau chiar 1 ban, in conturile lor. "Am umblat pe la covrigarii, pe la chioscurile de ziare. Poate ne vom face si noi auziti la cei de sus din banca. Mi-am luat concediu miercuri pentru a plati aceasta rata", a spus Marian Butoi, client. Domnul Butoi a venit cu noua galeti cu monede de 1, 5 si 10 bani - in suma totala de 2.800 de lei. Rata sa a avut miercuri 140 de kilograme si a numarat aproape 40.000 de banuti, potrivit stirileprotv.ro.