Viralul saptamanii cu Merkel si Putin. Uite cum i-a tras scaunul de sub fund celui mai puternic om din lume. Intalnirea de la Minsk, unde unii dintre cei mai puternici lideri ai lumii au discutat pe tema conflictului din Ucraina, a fost condimentata cu un moment hilar. O inregistrare video care a surprins incidentul a ajuns virala. Intalnirea care a avut loc in capitala Belarusului, in timpul careia s-a discutat despre gasirea unei solutii privind conflictul din Ucraina, a devenit, in mod uluitor, sursa de amuzament pe internet. Miercuri seara, dupa ce o televiziune din Rusia a publicat imagini cu cei patru lideri, pe retele sociale a inceput sa circule un montaj video in care se pare ca presedintele belarus Aleksandr Lukasenko ii trage scaunul de sub fund liderului de la Moscova, in timp ce poarta o discutie aprinsa cu Angela Merkel. Clipul a devenit viral, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Toata viata a fost complexata si judecata pentru greutatea ei. Ce s-a intamplat cu un model dupa ce a slabit 44 de kilograme. La 34 de ani, Eva Believer e in finala concursului Miss Plus Size International. Blonda cu silueta rubensiana povesteste insa ca nu si-a imaginat vreodata ca va ajunge sa-si accepte corpul asa cum e si sa se inscrie intr-o astfel de competitie. Nascuta si crescuta in Lituania, Eva a avut mereu probleme cu greutatea. Asta nu a impiedicat-o sa devina actrita, interpreta de opera si profesoara si, in cele din urma, o celebritate locala, anunta StirileProtv.ro.

Piloti taiwanezi suspendati dupa ce au "picat" testul opririi motorului. Nu mai putin de zece piloti ai companiei aeriene TransAsia au fost suspendati dupa ce au dat gres si au picat testele privind masurile ce trebuie luate in cazul opririi motorului avionului. Pilotii au fost pusi la incercarea din cauza ultimului eveniment ce a avut loc pe 4 februarie, atunci cand, un avion ATR 72-600 al companiei TransAsia, s-a prabusit intr-un rau din Taipei, dupa ce unul dintre motoarele aparatului de zbor s-a defectat la doar cate secunde de la decolare, iar celalat motor a fost oprit din greseala de piloti. Autoritatea de reglementare in domeniul aviatiei din Taiwan a anuntat ca zece dintre cei 49 de piloti care zboara cu aeronavele ATR ai companiei TransAsia au picat testele orale privind masurile care trebuie luate in cazul opririi motorului avionului. 19 dintre pilotii companiei nu au dat testul din cauza ca unii dintre ei sunt bolnavi, iar altii nu se afla in tara. Guvernul din Taiwan a ordonat tuturor companiilor aeriene sa revizuiasca protocoalele de siguranta, iar cei 29 de piloti care nu au efectuat sau nu au trecut testele au fost suspendati, informeaza Libertatea.

Iti pui casca asta pe cap si devii geniu. Ai probleme oricat de mult te-ai stradui sa inveti pentru a lua un test? Intarzii intotdeauna cand seful iti da o lucrare de facut? Cercetatorii au gasit solutia! Geoff Woodman si echipa sa de la Universitatea Venderbilt din Tennessee, SUA, au creat o casca speciala care promite sa imbunatateasca abilitatea de a invata si de a lua cele mai bune decizii. Casca este pusa pe cap pentru a transmite socuri electrice de foarte joasa intensitate. Cercetatorii spun ca stimularea electrica in unele zone ale creierului sporeste abilitatea de a invata si de a lua decizii, scrie Click.

Scandalos: Fetite chinuite. Injectii cu botox si bronz artificial. Scandalurile din Statele Unite in care sunt implicate mame si fetitele lor chinuite pe altarul frumusetii sunt tot mai dese. Acesti copii sufera pentru ambitiile absurde ale parintilor, de a castiga concursuri de frumusete si trec prin machiaj puternic, bronz artificial si chiar injectii cu botox sau implanturi. Uite cat de scandalos! Unul dintre cele mai controversate subiecte din ultima vreme este inscrierea copiiilor foarte mici la concursuri de frumusete. Daca participarea s-ar rezuma la hainute frumos colorate si recitat de poezii, nu ar fi nicio problema, dar ambitia unor parinti a dus aceasta activitate la un nivel nociv, anunta Libertatea.