Si-a schimbat numele cu unul care sa cuprinda toate literele alfabetului. Ce scrie acum in buletinul profesoarei O profesoara in varsta de 36 de ani din Columbia s-a luptat doi ani cu birocratia si legea pentru a-si schimba numele intr-unul care sa contina toate cele 26 de litere ale alfabetului. Femeia, care a spus ca simte nevoia constanta de a se redefini in functie de "starea de psihic", si-a facut un obicei din a-si schimba numele. Insa ultima ei idee, de a-si schimba numele in Abcdefg Hijklmn Opqrst Uvwxyz, s-a transformat intr-o adevarata lupta. Initial, oficialii au refuzat cererea femeii care inainte purta numele de Ladyzunga Cyborg, insa aceasta a reusit sa-i convinga in cele din urma. Profesoara din Bogota, Columbia, are o pasiune pentru haine si petreceri sado-maso si spune ca intotdeauna si-a dorit un nume greu de pronuntat, informeaza StirileProTv.ro.

Faze Tari - Colaj FotoFoto: Colaj foto

Painea noastra cea de 123 de ani Muzeul de Istorie din Galati adaposteste un exponat cu totul iesit din comun: o paine veche de 123 de ani! Evident, bucata este iesita de mult din termenul garantie, insa arata ca scoasa din cuptor. Painea a fost coapta in 1892 in Genova, Italia, cu ocazia unei expozitii organizate la 400 de ani de la descoperirea Americii. Aceasta a fost cumparata atunci de un navigator roman, galateanul Vasile Pamfil, care a tinut-o acasa pana in 1915, cand a donat-o Muzeului de Istorie din orasul sau. In ciuda trecerii anilor, painea s-a pastrat intacta si a fost regasita abia recent, intr-un pod al institutiei, unde a fost ascunsa pe perioada comunismului, cand a fost un exponat indezirabil, scrie Libertatea.

Am facut rost de ultima scrisoare a lui Gigi Becali si e fix cum iti imaginezi VICE a obtinut facsimilul unei cereri facute de Gigi Becali, aflat in detentie in acest moment la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, catre directorul inchisorii, prin care cunoscutul om de fotbal, om politic, om sfant, proprietar de turme si star de televiziune vrea sa obtina conditii mai bune pentru scrierea unei carti.Poate ca adresantul nu detine cea mai buna cunoastere a limbii romane. Poate ca nici ortografia nu-i reuseste intotdeauna. Poate ca face unele repetitii suparatoare, fiind redundant pe alocuri, in exprimare. Cu toate acestea, nu putem decat sa laudam demersul lui Gigi de a scrie. Speram ca "Domle director" a fost gagiu de treaba si i-a aprobat cererea si ca vizitele acasa in care Becali isi "reinprospateaza memoria" au fost fructuoase. La pofta lui de munca, poate ca jumatate din carte e deja scrisa, integral pe Vice.ro.

Cum arata adolescenta cu chip de Barbie si corp de Hulk O adolescenta de 18 ani din Rusia este o combinatie neobisnuita intre delicat si masculin, avand o fata de portelan si un corp extrem de musculos. Julia Vins a inceput sa mearga la sala de forta la varsta de 15 ani, iar acum poate ridica pana la 181 de kilograme, greutatea medie a unui leu, relateaza Daily Mail. Adolescenta detine deja trei recorduri mondiale la ridicari de greutati si spune ca vrea sa acumuleze in continuare masa musculara, atat cat ii va permite corpul. "Oamenii ma stiu drept Barbie musculoasa. Imi place aceasta comparatie, este draguta. Am acesti ochi mari si verzi, imi place sa ma machiez, dar in acelasi timp sunt puternica. Pot sa ridic 180 de kilograme la antrenamente si vreau sa devin cat mai mare posibil", marturiseste Julia, conform StirileProTv.ro.

De ce se rad englezoaicele pe fata? Pare o nebunie, dar a rasul fetei a devenit o adevarata moda printre englezoaice, dupa ce un medic estetician a declarat ca aceasta metoda face minuni. "Intre 30 si 40 de ani, barbatii au o piele mai intinsa decat a femeilor. Rasul incurajeaza producerea de colagen si stimuleaza refacerea celulelor", sustine un chirurg estetician din Londra. Angela Garvin, una dintre femeile care i-au urmat sfatul, sustine ca se rade de trei ori pe saptamana si la cei 46 de ani ai sai arata minunat. "Machiajul arata mult mai bine, pielea a devenit mai neteda. De ani de zile nu am mai avut o piele atat de fina si luminoasa", povesteste Angela radiind de bucurie. Metoda sa a fost insa aspru criticata de specialisti si de presa, scrie Libertatea.