O lingurita din cea mai scumpa mancare din lume costa 40.000 de dolari. Care este alimentul de 300.000 de dolari pe kilogram. "Caviarul alb", facut din ouale unei specii rare de pesti si ornamentat cu aur de 22 de carate, este considerat drept cea mai scumpa mancare din lume, doar o lingurita avand pretul de 40.000 de dolari. Produsul este inventia austriacului Walter Gruell, in varsta de 51 de ani, si a fiului sau, Patrick, in varsta de 25 de ani. Un kilogram din acest caviar alb, destinat celor extrem de bogati, are un pret pe piata de 300.000 de dolari. Pestele folosit la acest produse traia in Marea Caspica, insa acum aproape a disparut complet in mediul sau natural, relateaza StirileProTv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

"Sarbatoare" in Republica. Presedintele Kim Jong-un si-a schimbat coafura! Acum tot internetul face mist de freza lui Funky. Presdintele Kim Jong-un, care i-a obisnuit pe nord-coreeni cu o frizura atipica se pare ca a simtit nevoia de o schimbare de look. Liderul iubit s-a tuns, insa ce a iesit pare mai degraba rezultatul unui pariu pierdut.Daca freza lui Kim Jong-un a fost indelung subiect de comentarii de-a lungul timpului, acum liderul de la Phenian si-a schimbat look-ul, iar proaspata coafura este, din nou, tinta mistourilor. Daca pana acum liderul iubit isi purta parul cu gel, dar pe spate si ras la tample, acum Kim si-a zbarlit mai mult suvitele, iar zonele din lateral sunt acum mai bogate, informeaza Libertatea.ro.

Slender Man inspaimanta Internetul. Un nou personaj terifiant cucereste imaginatia adolescentilor pe Internet: "Slender Man" sau "Slenderman". El a fost creat de Erik Knudsen drept "ceva ingrozitor" in anul 2009 si plasat strategic in cateva fotografii cu care a a participat la un concurs de editare foto cu tema supranaturala. El a plasat in cateva fotografii alb-negru un personaj ireal de slab, imbracat intr-un costum negru si cu fata alba, fara absolut nici o trasatura. De atunci, Slender Man a devenit viral, s-au facut filme, jocuri de computer dar au avut loc si crime in care vina i-a fost atribuita fictivului personaj. "Mitologia" personajului a evoluat libera fara sa fie sugrumata de reguli si aparitiile, insusirile si comportamentul au ramas la discretia povestitorului. In principiu este foarte inalt si subtire, are tentacule pe care le foloseste drept arme si se pare ca are capacitatea de a se teleporta, aflame din Click.ro.

Cel mai bine pastrat secret din lume, in sfarsit dezvaluit. Un barbat sustine ca are reteta Coca Cola. Reteta Coca Cola contine o lista de ingrediente secrete, cunoscuta drept "7X" - o lista de extracte din plante care ii dau gustul unic. Aceste sapte ingrediente constituie un secret pe care compania l-a pastrat timp de un secol, scrie Metro. Insa un scriitor pe nume Mark Prendergast sustine ca stie care sunt aceste ingrediente secrete, ba mai mult le-ar fi publicat intr-o carte. Prendergast sustine ca a descoperit lista cu ingrediente intr-o carte de retete care apartinea fondatorului companiei. Lista include coriandru, scortisoara sau neroli, potrivit StirileProTv.ro.

Ce au descoperit cercetatorii despre oamenii care ocupa functii inalte? Partenerii lor ar trebui sa fie atenti. Cu cat oamenii ocupa functii mai inalte, cu atat ei sunt mai tentati sa devina infideli, afirma autorii unui studiu publicat in revista Sex Research. Studiul, cordonat de profesorul de psihologie sociala Joris Lammers, a incercat sa afle daca puterea oferita de o functie inalta este asociata cu ratele inalte de infidelitate. Studiul a avut la baza date colectate de la 610 femei si barbati heterosexuali olandezi care consulta site-uri populare de lifestyle (Men's Health si Marie Claire). Aproximativ 9% dintre persoanele cu functii de management de rang inferior au marturisit ca au fost infidele. In schimb, 24% dintre managerii de nivel mijlociu au spus ca au fost infideli si 37% dintre persoanele care sunt manageri de top au recunoscut ca si-au inselat partenerii de viata, informeaza Descopera.ro.