Hoti sechestrati in boxa de locatarul pe care il pradau Doi hoti din Arad si-au facut "breasla" de ras, zilele trecute, cand au fost prinsi in cel mai penibil fel, chiar de proprietarul de la care furau. Cei doi indivizi formau de ceva vreme o echipa si au dat lovitura in mai multe locuinte din municipiul Arad, din care au furat de la bani si aparatura electronica, pana la slanina si zacusca! Sirul spargerilor comise de ei s-a sfarsit zilele trecute, cand au fost prinsi ca niste soricei in capcana intr- o boxa de la subsolul unui bloc. Proprietarul i-a auzit pe hoti si a coborat in beci, ca sa verifice ce se intampla. Cand a vazut spargatorii, omul a incuiat usa pe dinafara si a sunat la 112. Politistii au venit la fata locului si i-au saltat imediat pe talhari, care motaiau deja printre conservele aradeanului gospodar, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

"Focul Iadului", burgerul pentru care clientii trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere Amatorii de senzatii tari sunt chemati sa-si puna la incercare papilele gustative, la un restaurant care se lauda ca serveste cel mai condimentat hamburger din lume. Are in compozitie trei tipuri de ardei iuti, este stropit cu alcool si flambat. Nu degeaba se numeste "Focul Iadului". Hamburgerul este atat de picant incat cei care se incumeta sa muste din el trebuie sa semneze inainte o declaratie, prin care isi asuma consecintele. Inclusiv posibilul deces. Un reporter care s-a incumetat sa-l guste s-a echipat in prealabil cu ochelari de protectie si manusi. A scapat viu din incercare, insa a recunoscut cu mana pe inima ca este cel mai condimentat lucru pe care l-a mancat vreodata, relateaza Stirile Pro TV.

E singura in tot satul, de 25 de ani O batrana in varsta de 82 de ani se incapataneaza sa traiasca in comuna Fantanele, Prahova, desi e singura localnica, de mai bine de 25 de ani. Este departe de civilizatie, iar singurele vietuitoare care ii tin de urat sunt cainii si pisicile din ograda. Tanti Ecaternina recunoaste ca e tare grea singuratatea, dar nu vrea, nici in ruptul capului, sa paraseasca locul in care s-a nascut. Isi aduce aminte cum era pe vremuri, in aceste locuri. "Aveam scoala, magazin, acum nu mai e nimic, e pustiu. Erau 100 de gospodarii dar, dupa 1990, satenii au inceput sa plece la orase si, in final, am ramas singura. Nu am nici macar de unde sa imi iau apa. E tare greu", spune Ecaterina Serban, relateaza Click.

Are 14 ani si este foarte frumoasa, insa baietii fug de ea. Drama prin care trece o adolescenta din Marea Britanie O adolescenta de 14 ani din Marea Britanie traieste un adevarat cosmar. Desi poseda o frumusete iesita din comun, baietii fug de ea. Secretul fetei? S-a nascut baiat. La varsta de numai trei ani, Jazz Jennings (n.r. pseudonim) a fost diagnosticata cu tulburare de identitate sexuala. Dupa doi ani de teste si vizite la psihologi, Jazz a inceput sa traiasca ca fata de la varsta de 5 ani. Ajunsa la varsta de 14 ani, Jennings a vorbit despre dificultatea de a relationa cu baietii. Desi este foarte frumoasa, adolescentii nici macar nu vorbesc cu ea, unii dintre ei tratand-o ca pe un "obiect", scriue Stirile Pro TV.

Ce mai viata! Traieste de 32 de ani pe o insula pustie Cine nu si-ar dori un asemenea trai? Un brazilian satul de civilizatie a luat decizia, in urma cu 32 de ani, sa mearga sa locuiasca pe o insula pustie, lasandu-si in orasul de bastina, Sao Paolo, sotia si cei trei copii. Caio Rodrigues Rego are 62 de ani si de la 30 traieste pe o insula pustie, ce apartine Braziliei. E vorba despre Ilha dos Gatos (Insula Pisicilor), in sud-estul coastelor statului, unde Caio a ajuns in urma cu 32 de ani, satul de aglomeratia din orasul natal, Sao Paolo. Portiunea de uscat ii apartinea lui Richard Aldricht si ii fusese facuta cadou de varul sau, nimeni altul decat milionarul american Nelson Rockefeller, in 1950. La randul sau, omul de afaceri o primise in dar de la presedintele brazilian de la acea vreme, in semn de recunostinta pentru relatiile bune cu tara sa. De cand Aldricht a devenit proprietar, a desemnat aici un ingrijitor care insa a murit in 1982, motiv pentru care insula a fost lasata in paragina. In 1983, Caio, care lucra intr-o alimentara cu mancare organica, a aflat povestea bucatii de pamant din Oceanul Atlantic de la un furnizor si, fara sa mai stea pe ganduri, si-a facut bagajul si a plecat, lasand in urma Sao Paolo, sotia si pe cei trei copii, scrie Libertatea.