Taramul mortii, scos la vanzare. Ce vor sa construiasca pe cea mai bantuita insula e de necrezut. Insula Poveglia, unul dintre cele mai infricosatoare locuri din lume, unde mii de oameni cu ciuma bubonica au fost lasati sa mora si unde cei cu probleme psihice au fost lobotomizati, a fost scoasa la vanzare de guvernul italian. Poveglia este insula unde accesul oamenilor a fost interzis o lunga perioada de timp, considerandu-se un taram al mortii. In timpul epidemiei de ciuma bubonica, cei infestati au fost lasati sa moara si sa putrezeasca pe aceasta insula. La aproape un secol dupa acea perioada, in acest loc a fost construit un spital pentru pacienti bolnavi psihic. Medicul care conducea unitatea medicala a facut o multime de lobotomii cre, potrivit expertilor, nu erau necesare. Dupa ani de zile s-a ajuns la concluzia ca oamenii internati acolo au fost pur si simplu torturati, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O detinuta din Republica Moldova a creat o rochie inedita. Cum arata articolul format din 800 de prezervative. Rita Lazovscaia, o detinuta de la Penitenciarul Rusca, din Republica Moldova, a creat o rochie inedita, pentru un concurs de frumusete, din 800 de prezervative. Tanara a povestit ca, desi este mandra de creatia ei, i-ar fi rusine sa poarte respectiva rochie la vreo petrecere, potrivit PROTV Chisinau. "Mi-a fost greu sa o incep, dupa care am scos-o la capat. Vreo 3, 4 zile am lucrat la ea. Am cusut, am umflat, a fost greu", a spus detinuta. In ciuda faptului ca a avut o tinuta "extravaganta", Rita nu a castigat concursul de frumusete din penitenciar, anuntaStirileProtv.ro.

La 81 de ani, trage masina cu dintii. Are cele mai puternice falci din lume! La 81 de ani, chinezoaica Wang Xiaobei a reusit sa traga cu dintii o masina plina de oameni. Si alti batranei demonstreaza abilitati incredibile pentru varsta lor. Incredibil, dar adevarat! Octogenara Wang Xiaobei din Shandong (nordul Chinei) a aratat recent ca are falcile de otel. Ea a demonstrat, in fata unei multimi de spectatori, ca poate sa traga cu dintii o masina in care se afla nepotul si sotia acestuia impreuna cu prietenul ei, Xiu Pan, de 79 de ani. Desi vehiculul cantarea peste o tona, bunicutei fortoase nu i-au trebuit decat 38 de secunde sa-l deplaseze aproape un metru, informeazaClick.

Barbatul din SUA care isi cauta iubita pe strada s-ar fi culcat cu 118 femei. Totul a inceput cu 40.000 de afise. Dan Perino, barbatul din New York care sa saturase de modul conventional de a cunoaste femei si a pus afise prin oras, prin care isi cauta o iubita, sustine ca a facut sex cu 118 femei de atunci. In varsta de 51 de ani, barbatul a pus 40.000 de afise prin New York, in urma cu 217 zile, fiind nemultumit de viata sa de burlac, potrivit Metro. Acesta a scris pe afis ca isi cauta o iubita si si-a trecut numarul de telefon, pe langa poza. De atunci, Perino sustine ca a primit 8.000 de telefoane de la femei care voiau sa se vada cu el, adica 200-300 de apeluri pe zi. Dan a spus ca femeia perfecta pentru el are varsta intre 25 si 37 de ani, datorita faptului ca vrea sa isi faca o familie. Americanul a recunoscut ca primeste multe apeluri de la femei peste 50 de ani, dar a spus ca mai mult de o cafea nu le poate oferi, scrieStirileProtv.ro.

Viata in garaj costa un purcoi de bani. Californianca Nicole Jones plateste 1.000 de dolari pe luna doar ca sa stea intr- un garaj de cativa metri patrati, unde si-a amenajat un mic dormitor cu baie. Spatiul e exploatat la maximum, asa se face ca rola de hartie e prinsa de usa frigiderului, asezat intr-un colt langa vasul de toaleta, iar "bucataria" are doar cutia frigorifica, un cuptor cu microunde si un toaster. Femeia a ajuns in aceasta situatie dupa ce si-a pierdut locul de munca, in San Mateo, si a fost nevoita sa renunte la fostul apartament. Numai ca aici chiriile sunt extrem de scumpe, o locuinta cu doua camere ajungand la 3.000 de dolari pe luna, anuntaLibertatea.