Un autocar cu turisti belgieni a gresit drumul, facand un ocol de 1.200 de kilometri. Pentru un sofer belgian, Franta s-a dovedit un adevarat labirint. Soferul unui autocar care trebuia sa transporte cincizeci de turisti belgieni in statiunea alpina La Plagne a comis o eroare atunci cand a introdus in GPS datele destinatiei si a facut un ocol de 1.200 de kilometri. De unde a pornit eroarea? "Exista trei <>in Franta si ne-am inselat", a spus soferul intr-o declaratie citata pe site-ul StudioBrussel. Autobuzul s-a indreptat spre satul La Plagne, din departamentul Ariege, de la poalele Pirineilor, la peste 600 de kilometri de statiunea Tarentaise (estul tarii), unde trebuia sa ajunga. Unii dintre pasageri nu au ezitat sa faca haz de necaz. "Am vazut Mediterana si Carcassonn", a notat pe Twitter unul dintre pasageri, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a facut o poza in oglinda si i-a trimis-o prietenei ei. Ce a vazut adolescenta in poza: "Este infricosator". O adolescenta din Irlanda s-a speriat de moarte cand a privit cu atentie selfie-ul pe care si l-a facut in oglinda. Un chip ciudat o privea de la fereastra. Grainne Dowdall, in varsta de 14 ani, si-a facut o poza in oglinda din camera. Inainte sa-i trimita prietenei ei fotografia, a privit-o cu atentie. Si nu mica i-a fost mirarea cand a vazut o... fantoma la fereastra dormitorului, aflat la un etaj superior al casei. Arata ca fantoma unei femei, scrie Irish Mirror. "A fost trimisa prin Snapchat si prietena ei a vazut-o imediat (n.r. fantoma), a facut un printscreen si a trimis-o inapoi", a povestit sora fetei de 14 ani, Sinead, anuntaStirileProtv.ro.

Zgarda asta nu te lasa sa te ingrasi. Cercetatorii americani au realizat un colier, numit "zgarda de dieta", care monitorizeaza tot ce inghite o persoana si trimite un semnal de alarma, daca a mancat prea mult. WearSens este, de fapt, un inel de metal care se pune in jurul gatului, prevazut cu un dispozitiv cu senzori care inregistreaza cand mananci sau bei pe baza vibratiilor de la nivelul gatului. Dispozitivul creat de inginerii de la Universitatea din California se conecteaza la telefonul inteligent, care tiuie daca ai depasit limita zilnica de calorii, pentru a-ti pastra organismul sanatos. A fost testat pe 30 de persoane si va costa in jur de 1.500 dolari (circa 6.200 de lei), cand va fi lansat pe piata, in curand, informeazaClick.

Te-ai gandit sa pleci pe luna? Vezi peste ce obiecte lasate de oameni s-ar putea sa dai pe acolo! Cine s-ar fi gandit ca si ope luna sunt resturi menajere? Si sunt multe! Oamenii de stiinta afirma ca in urma diverselor misiuni spatiale, pe luna ar fi 181 de tone de deseuri. Astfel, cei care vor ajunge vreodata pe luna pot intalni pungi de fecale, pe care astronautii le-au lasat acolo dupa ce le-au detasat de costumul spatial. Pe luna se mai poate gasi incaltaminte spatiala, pe care Neil Armstrong si Buzz Aldrin au lasat pe suprafata satelitului natural. Tot pe luna exista si doua mingi de golf pe care ofiterul naval american Alan Shepard le-a lasat acolo. Acesta era foarte pasionat de golf si a luat cu el o crosa si doua mingi si a testat gravitatia de pe luna, scrieLibertatea.

Surpriza uriasa traita de un profesor din Canada. Ce a gasit intr-o cutie de cereale: "Este o trista amintire". Un profesor din Canada a trait o surpriza uriasa atunci cand a deschis aceasta cutie de cereale. Inauntru, un bilet emotionant. Acum doua luni, fabrica Kellogg's din London, Ontario, a produs ultima cutie de cereale, inainte ca investitorii sa pune lacatul pe usa. Iar atunci cand profesorul Stephen Gaudette, in varsta de 47 de ani, a deschis o cutie de Frosted Flakes a gasit un mesaj scris pe punga din plastic. Spre surprinderea lui, Stephen a aflat ca mesajul a fost scris chiar de muncitorii care lucrau pe linia de asamblare a produselor, anuntaStirileProtv.ro.