Desfrau total de 8 Martie! Imaginile demne de filme XXX intr-un club din Braila! Ziua de 8 Martie va ramane de neuitat pentru mai multe femei din Braila, care au fost protagonistele unui show erotic absolut incendiar. Ce a patit insa una dintre ele a lasat toata audienta cu gura cascata! O brigada de striperi dezinhibati si-au propus sa rasfete toate femeile din club si nu doar sa le ofere un simplu spectacol de dans. Baietii au mers sa "recruteze" de la mese doritoare care vor sa li se alature pe scena, si nu mica le-a fost mirarea sa vada cum se strang ciorchine la invitatie, scrie Cancan.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Moment incredibil pe un teren de golf din SUA. Jucatorii s-au trezit cu un crocodil imens in fata ochilor. Mai multe persoane care se aflau pe un teren de golf din statul american Florida au avut, probabil, surpriza vietii lor, dupa ce s-au trezit cu un animal neasteptat in preajma lor. Mai exact, barbatii care se aflau pe teren au vazut un crocodil imens care pur si simplu traversa dintr-o parte in alta, potrivit ABC News. "Sunt foarte multi crocodili in zona. Nu exista nicio casa pe o raza de cativa kilometri, doar mlastina", a spus managerul clubului de golf, Mickie Zada, scrie stirileprotv.ro.

Un barbat dezbracat de la brau in jos s-a plimbat pe E85 citind din cartea parintelui Cleopa, "Manca-v-ar Raiul". Un barbat i-a oripilat pe participantii la trafic de pe cel mai circulat drum din Romania, E85. Imbracat doar intr-un pulover si sosete, barbatul a iesit in mijlocul strazii ca sa le citeasca rugaciuni calatorilor. Barbat, cel mai probabil cu probleme psihice, pe jumatate dezbracat, dar exact cu partile intime la vedere, a aparut pe marginea E85, chiar la iesirea din municipiul Focsani, potrivit Adevarul.ro.

A ajuns la urgente, dupa ce cainele sau l-a muscat de penis! Aflat in stare de ebrietate, C.O. a vrut sa se joace cu catelul sau, un ciobanesc german. Insa, patrupedul, s-a repezit la stapanul sau si l-a muscat de zona genitala. Rudele au chemat imediat ambulanta, iar tanarul a fost transportat urgent la Unitatea de Primire a Urgentelor Botosani. Medicii din camera de garda i-au acordat ingrijirile necesare, dupa care l-au internat de sectia de urologie, scrie Libertatea.ro.

Poza din Australia care a inspaimantat o familie. Ce apare in spatele celor din apa. Kim Davison, o femeie din Australia, a simtit fiori pe sira spinarii, dupa ce s-a uitat cu mai multa atentie la poza in care apare familia sa, in timp ce se afla intr-un lac de langa Brisbane. In imagine, in spatele copiilor, poate fi observata o aparitie misterioasa, despre care cei din domeniul paranormalului sustin ca ar fi fantoma unei fetite, inecate in acel lac, in 1915, potrivit The Mirror. "In apa erau doar trei copii. Cand am facut poza, nu era nimeni langa noi. Avem doi specialisti care examineaza cu atentie poza", a declarat Kim, scrie stirileprotv.ro.