Creatura ciudata gasita in Malaezia. L-au confundat cu Gollum sau Chupacabra, insa adevarul este unul trist. Localnicii au crezut ca au dat peste Gollum sau Chupacabra, insa ciudata creatura gasita printre palmierii taiati este un urs soare, grav bolnav. "Am fost socati. Nimeni nu vazuse asa ceva. Unul dintre noi a ascuns animalul pana cand a parut ca decedase. Poate fi o specie rara de urs. Cand si-a recapatat constiinta, l-am fugarit inapoi in jungla", a spus un muncitor de pe plantatie pentru Borneo Post, citeaza stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Orasul pierdut al Atlantidei a fost descoperit dupa 2.000 de ani, pe uscat, de un specialist IT. Ce algoritm a folosit pentru a gasi metropola legendara. Secole intregi expertii au crezut ca misteriosul oras pierdut al Atlantidei a fost inghitit de ape. Michael Hubner, un specialist IT din Germania, a pus la indoiala aceasta teorie si a descoperit pe uscat locatia exacta a vechii metropole. Folosind un program pe calculator si o harta, Hubner a marcat toate zonele care prezentau aceste caracteristici si a ajuns la concluzia ca o singura regiune avea cele mai multe dintre acestea, respectiv zona Souss Massa din Maroc, aflata la doar 160 de kilometri sud de Marrakech, scrie Descopera.ro.

Un politist din Buzau a decedat in timpul unei partide de amor cu amanta! Reactia sotiei a fost uluitoare. Un politist pensionar din Buzau a decedat in timp ce intretinea relatii sexuale cu amanta sa. Barbatul ar fi luat doua pastile pentru potenta inainte de partida de sex. Desi femeia a chemat ambulanta, medicii nu au putut decat sa constate decesu. Martorii spun ca sotia fostului politist a facut o criza de nervi cand a aflat cum s-a produs nenorocirea, potrivit stiridebuzau.ro.

Punguta cu 15 paduchi. Un deputat a primit la Parlament o scrisoare plina de surprize. Deputatul PSD Ioan Roman conduce o subcomisie parlamentara ce are in atributii verificarea conditiilor din puscariile din Romania. El a vizitat multe centre de detentie si a avut parte de surprize neplacute, nu numai la locul faptei, ci si in Parlament. Asa se face ca, dupa o vizita facuta la Penitenciarul Giurgiu, alesul a primit o scrisoare cu un "cadou". Atasata de plic era o punguta de plastic sigilata, in care se aflau 15 paduchi, scrie Libertatea.ro.

Operatiunea "Mutatul cuibului de barza - 2". Pasarea s-a intors la cuibul distrus din ordinul ministrului. Barza din Schitu Golesti, ajunsa celebra dupa ce cuibul i-a fost mutat prin ordin de ministru, s-a intors din tarile calde. Cum nu si-a mai gasit casa, s-a asezat pe un stalp din zona. Nimeni nu stie ce va face pasarea in final, dar satenii au incercat sa o ajute si chiar i-au desenat un indicator spre noul cuib. "Dupa ce a survolat locul s-a asezat pe un alt stalp, la 20 de metri distanta fata de vechiul cuib. Acum, toata suflarea satului asteapta sa vada daca barza va ramane in localitate sau va pleca in alta parte, unde va fi mai bine primita", relateaza Alina Eftimie, reporter Digi24.

Experiment sexual ciudat in SUA. O femeie s-a culcat cu 12 persoane in 12 luni, ca sa-si salveze casnicia. Totul, cu acordul sotului. Robin Rinaldi spune ca a suferit o criza a varstei de mijloc, iar sotul ei a fost destul de intelegator incat sa isi dea acordul pentru solutia gasita de ea. Totul s-a intamplat pe cand Rinaldi avea 44 de ani. Era casatorita in acel moment de 18 ani. Acum, femeia a publicat si o carte despre experimentele prin care a trecut: "The Wild Oats Project". Timp de 12 luni cei doi au hotarat sa aiba o casnicie deschisa. Intr-un interviu cu New York Post, femeia a explicat ca viata sexuala a cuplului intrase in rutina, iar ea tanjea sa experimenteze, citeaza stirileprotv.ro.